بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچهها دعا نویس برای رزق و روزی هم خوبه؟؟؟ما مغازمون مشتری نداره هرکاری میکنیم یکم پیشرفت کنیم نمیشه خیلی درمونده شدیم
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
ممنون عزیزم...دعا نویس یا خودمون بنویسیم اکه میدونی کمکم کن
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
یکی تو خانه اصفهانه میگن کارش خیلی درسته ولی بالا. ی یه میلیون در میاد
ادرس دقیقش کجاست؟؟شماره نداری ازش؟؟؟
به همه اعتمادنکنین براجلب محبت شوهرتون ذکرای قرانی بگین برارزق روزی تومفاتیح ...
بخدا من همش دارم ذکر میگم سوره واقعه رو شاید۱سالی هست ک مبخونم همش چله بر میدارم ولی همش یه سنگی جلو پامون میفته خیلی درمونده شدیم....