2821
2789
سلام درخواست رو قبول کردم میشه شمار ها یا آدرسشون بفرستی

سلام تو سایت به هیچ کس اعتماد نکنین تا الان هر کس معرفی کرده یا خودش بوده یا مرد بوده یا کلاهبردار بوده مشکلاتشون بیشترم شده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی هست تو یکی از روستاهایه بندر عباس بدون اینکه حرف بزنی میفهمه چی میخوای و مرید جن داره کلا بری می ...

سلام معرفی دعانویس و فالگیر و ممنوعه تو سایت دسترسیتون دفعه بعد بسته میشه

یکی تو خانه اصفهانه میگن کارش خیلی درسته ولی بالا. ی یه میلیون در میاد

سلام معرفی دعانویس و فالگیر و ممنوعه تو سایت دسترسیتون دفعه بعد بسته میشه

استارتر برای خودتون میگم تو سایت به هیچ کس اعتماد نکنین تا حالا نشده کسی رو معرفی کنن مشکل حل بشه به مشکلات طرفم اضافه شده هر کس هم گفته خوبه من راضیم خودش بوده تبلیغ میکرده

سلام تو سایت به هیچ کس اعتماد نکنین تا الان هر کس معرفی کرده یا خودش بوده یا مرد بوده یا کلاهبردار ب ...

ممنون🌹

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دست به کمکت چطوره  منظورم اینه واقعا صدقه میدی یامیبخشی ازمالت البته این بخودت مربوطه اما ...

شوهر کمک میکنه میریم بیرون ب بچه های کار کمک میکنخ

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
توبعضی ازمغازه هادیدم دردم ورودیشون نعل اسب کوبیدن حالا میخوای توهم امتحان کن

امتحان میکنم ان شااالله جواب بده....ممنون عزیزم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

دوستان به تجربه برای ما ثابت شده که خیلی از مشکلاتو سختیها از چشم زخم و سحر و طلسم و اجنه هست که همه اینا با همراه داشتن حرز اصل امام جواد حل میشه. خواهش میکنم تاپیک منو که درباره حرز توضیح دادم بخونید امیدوارم مشکلاتتون حل شه

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز