2777
2789

عذای چرب و نفخ دار کمتر بخور 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازاول دارم همچنان الانم دارم دگ زورم بهش نمیرسه😐💔

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
وای ننیشه گه😂😂روزا تحمل میکنم نگران شبام بعد خاب دیگ دست خودم نیس  😧😂

چرا نمیشه 

تازه نی نی من دخمله و میندازم گردنش 

مال شما که پسره موزیکال ول بده

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
دیگ ول میکنی😂😂😂

اره دگ چاره ای نیس😁

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ای خدا چه دردیه😂😂

توام ول بده شوهرت عادت میکنه😂

یعنی من تمام عمرم جلوی همه خودم رو کنترل کردم و هیچ سوتی نداشتم الان زرت و زرت پشت سرهم اوضاعم خیلی خرابه گرمی هم زياد میخورم نمیدونم چرا دست از سرم برنمیداره. 

من که دیگه میندازم گردن شوهرم میگم خودت بودی اون بیچاره هم با چشم های از کاسه دراومده میگه چیییی😁

یعنی من تمام عمرم جلوی همه خودم رو کنترل کردم و هیچ سوتی نداشتم الان زرت و زرت پشت سرهم اوضاعم خیلی ...

من روزو تحمل میکنم سوتی نمیدمممم فقط تو شب موندم  شوهرم خابه یهو درمیره میترسم بشنوه اونوقت شمامیگسن روزم ول کن😂😂😂

پسرم😍🤗