2777
2789
عنوان

محصول دیجی کالا بدون برچسب اصالت

619 بازدید | 10 پست

سلام.من قبلا از دیجی کالا خرید کردم و راضی بودم اما این سری کرم مرطوب کننده ای که خریدم لیبل اصالت کالا یا همون سیب سبز و نداره و یه جاش یجاش یه برچسب سفید داره .بقیه موارد کرم کاملا از نظر ظاهری شبیه اصلش هست.البته کرم زیادگرون و مارک معروفی نیست.امابازم برام مهم تقلبی نباشه و به پوست اسیب نزنه.حالا نمی دونم چیکار کنم یعنی این لیبل نشون می ده محصول تقلبی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله نمیدونم 

ولی خب وقتی برند خاص و عجیب غریبی نیس

دیگه دلیل نداره هزینه کنن فیکش رو بسازن که

فیک مثلا برا محصولات برند های خفن و گرون میسازن

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
والله نمیدونم  ولی خب وقتی برند خاص و عجیب غریبی نیس دیگه دلیل نداره هزینه کنن فیکش رو بسازن ...

درسته اما هزار بار گفتن محصولات ایرانی بهتر از یه برنده تقلبی .فیک خیلی اسیب می زنه .این قیمتش حدود 150 تومن و می گن فرانسوی

درسته اما هزار بار گفتن محصولات ایرانی بهتر از یه برنده تقلبی .فیک خیلی اسیب می زنه .این قیمتش حدود ...

آها محصول خارجی باشه که یخورده ممکنه فیک باشه به قول شما

من فکر کردم ایرانیه که گفتم اونطور

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
آها محصول خارجی باشه که یخورده ممکنه فیک باشه به قول شما من فکر کردم ایرانیه که گفتم اونطور

متوجه شدم ممنون که جواب دادین.والله الان ایرانی ها هم هم قیمت با همین شدن اما خوب تعریفشو شنیدم از یه مشاور پوست گفتم بگیرم.حالا نمی دونم اصل یا نه.قبلا مارکای خوب و معتبری تو بازار بود و ادم مطمئن تر خرید می کرد.الان مجبوریم اینطوری بخریم

برچسب اصالت سلامت چیست؟

الزامیست که تمام تولید کنندگان و وارد کننده های محصولات آرایشی قبل از عرضه نمودن کالاهای خود باید برای تمام اقلام خود برچسب اصالت سلامت تهیه نمایند. از آنجایی که تمام محصولات آرایشی به طور مستقیم به دست مصرف کنندگان عزیز می رسد لذا داشتن این برچسب امری ضروری می باشد. از این رو طبق ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو جهت ردیابی و کنترل اصالت سلامت به تمام تولیدکنندگان ابلاغ شده است تا بر روی انواع محصولات آرایشی خود برچسب اصالت سلامت قابل الصاق باشد. امروزه برچسب اصالت سلامتغذا و دارو در سایز و اندازه های متنوعی تولید می گردد. بر روی برچسب اصالت سلامت کدهای انحصاری محصول، بارکد و تاریخ انقضاء درج گردیده است. هیچگونه برچسب دیگری بجز برچسب اصالت سلامت مورد تایید سازمان غذا و دارو  نمی باشد.

نحوه استفاده از برچسب اصالت سلامت

۱: ابتدا لایه محافظ بر روی برچسب اصالت سلامت را خراش دهید.

۲: کد ۱۶ رقمی را از سمت چپ به راست و از بالا به پایین خوانده شود.

۳: در نهایت برای استعلام تاییدیه سلامت کالا از طریق ( پیامک، اس ام اس یا سایت) از سامانه استعلام نمایید. در حقیقت این برچسب دارای ویژگی های مشخصی می باشد که تمامی تولید کنندگان و مصرف کنندگان محصولات سلامت محور را قادر می نماید اصالت کالا را مورد بررسی قرار می دهد.

لیبل اصالت کالا امروزه یکی از راه های تشخیص اصل یا فیک بودن کالا هستش خواهشا بهش توجه ویژه ای بکنید و کالا های با لیبل اصالت کالا خریداری کنید درضمن یک شرکت در ایران هستش که لیبل اصالت کالا چاپ میکنه و خیلی معتبره خواستین حتما به سایتش سر بزنید .