2777
2789
عنوان

دلم تنگ شد😔🙁

255 بازدید | 24 پست

امروز دیدمش خیلی غمگین بود نشسه بود زانوهاشو بغل کرده بود و توخودش بود سرش پایین بود ندید منو 😔😔😔😔حالم بده ۵روزه کات کردیم بعد ۷ سال اونم سرمشکلات فراوونی ک داشت واسه دوقطبی بودنش واسه اینک نمیتونس خوشبختم کنه واسه اینک مشکل عصاب داره...هی میرم پیام بنویسم واسش هی غرورم نمیزاره 

بنظرتون میشه بیاد؟دارم دیوونه میشم چیکارکنم دختراااااااااااا😔🙂

همه میگن بهم میادش  نمیتونه بی تو ولی اگ نیاد چی 🙁😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داری میگی مشکلات فراوان داشتی واسه جی بیاد؟؟دلت مشکل میخواد بازم 

۷ سال کم نیس ولی مطمئن باش اگر با این آدم ازدواج کنی یه روز هم تو زندگی تحملش نمیکنی و دنبال راه فراری 

ا

خدایا شکرت❣
عزیزم داری میگی مشکلات فراوان داشتی واسه جی بیاد؟؟دلت مشکل میخواد بازم  ۷ سال کم نیس ولی مطمئن ...

من کنارمیومدم تاخوب میشد اخه خیلی سخته خیلی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خودت تصمیم بگیر ببین چه چیزی به نفعته همونو انتخاب کن

من خواستگارخوب خیلی دارم خیلی ولی میدونی اون همه چیزمه اما عقلم میگ ن بدرد نمیخوره ولی قلبم😔

بنظرت برمیگرده؟

الان ۱۹ سالته  بعد ۷ ساله باهاش دوستی  یعنی از ۱۲ سالگی باهاشی😐

اره😔😔😔

کلی باهم بچگی کردیم تا دوتامون بزرگ شدیم اون ۱۹ بود

اگه دو قطبیه ولش کن خیلی زندگی باهاشون سخته

میدونی یه روز خوب بود یه روز بد منم خسته شدم اواخرش ولی انگاریه چیزیم کمه یه چیزیم نیس

بعد چه طوری باهم اشنا شدین؟

داستانش خیلی زیاده ۱سال تمام دنبالم بودتا باهاش دوس شدم 

باشگاه میرفتم هرروز سرساعت میومد دم ایستگا ک من برم وبیام ب هرکدوم دوسام ک میرسید شمارمومیخولست