2777
2789
عنوان

دلم تنگ شد😔🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
من خواستگارخوب خیلی دارم خیلی ولی میدونی اون همه چیزمه اما عقلم میگ ن بدرد نمیخوره ولی قلبم😔 بنظرت ...

شاید برگرده ولی گفتی دوقطبیه درسته؟؟؟؟ اگر برگشت هم بیخیالش مگه قراره چندبار زندگی کنی ک میخای خودتو بدبخت کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برگرده ولی گفتی دوقطبیه درسته؟؟؟؟ اگر برگشت هم بیخیالش مگه قراره چندبار زندگی کنی ک میخای خودتو ...

صدای قلبم چی دارم دیوونه میشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خداهرچی خیرته برات بیاره عزیزم 

مرسی عزیزم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
انشالله هرچی که خیره واست پیش بیاد عزیزم❤

مرسی عزیزممم💗

صدای قلبم چی دارم دیوونه میشم

صدای قلبت رو هم زمان درست میکنه تو ب این فکر کن ک تا اخرت عمرت عذاب بکشی یا وسط راه مجبور ب طلاق بشی خوبه یا یه مدت کوتاهی زمان بزاری برا فراموش کردنش

صدای قلبت رو هم زمان درست میکنه تو ب این فکر کن ک تا اخرت عمرت عذاب بکشی یا وسط راه مجبور ب طلاق بشی ...

مرسی ازراهنماییت