2777
2789
عنوان

کیک پزا

303 بازدید | 35 پست

من کیک که میپزم تو فر همون زمانه و درجه رو میزارم ولی بافتش بد میشه انگار نپخته است وسطش ی جوریه اسفنجی نمیشه ایرادم کجاس

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درجه چند میذاری؟ خیلی بالا نذار  تا کم کم و قشنگ بپذره

توی قالبی هم بریز که بزرگ باشه و مواد کیک زیادی نباشه اینجوری وسطش نمیپزه... قبلشم با یه خلال دندونی چیزی امتحان کن که کیک کامل پخته باشه بعد خاموشش کن 

قبل اینکه کیک داخل فر بذارید حدود ۱۵دقیقه دمای ۱۸۰ درجه فر گرم کنید بعد از گذاشتن کیک به مدت  ۴۵ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ و ۵ دقیقه آخر گریل بالا 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
درجه چند میذاری؟ خیلی بالا نذار  تا کم کم و قشنگ بپذره توی قالبی هم بریز که بزرگ باشه و مواد ک ...

امتحان کردم نچسبید ولی شکل کیک نشد بافتش ی حالیه

تخم مرغو انقدر بزن تا کرمی بشه دمای فر بالا بوده فر رو از پیش خیلی گذاشتی داغ شه مقدار مایعاتت نس ...

از روس دستور انجام دادم