2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما من ده ماهه عمل کردم هنوز بینیم سفته  و سنگینه.چیکار کنم....؟؟؟

استارتر نگران نباش اوایل همینجوری هست کم کم خوشت میاد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

عکس از بینیت میزاشتی ببینیم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خانما من ده ماهه عمل کردم هنوز بینیم سفته  و سنگینه.چیکار کنم....؟؟؟ استارتر نگران نباش اوایل ...

مرسی عزیزم شما بعد چند ماه خوشت اومد ؟؟

واسه شما هم تا یه سال و نیم طبیعیه من واسه دوستم بعد دوسال تازه نرمه

من احساس ميكنم اصلا فرق نكردم 

حدود ٣ ماهه عمل كردم 

يه كوچولو قوزم داره انگار 

نميدونم ورمه يا واقعا مونده

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
مرسی عزیزم شما بعد چند ماه خوشت اومد ؟؟ واسه شما هم تا یه سال و نیم طبیعیه من واسه دوستم بعد دوسال ...

من که اوایل انگار شبیه شیر شده بودم از بس چشام ورم داشت زیرش.و دماغمم نوکش ورم داشت.خدارو شکر الان خیلی خوشگل شدم همه میگن الان باید شوهر میکردی 🤭🤭🤭یه کیس خوب میومد سراغت 😂😂

اره خیلی راضیم

مرسی عزیزم خیلی خیلی دعات کردم نمیدونی چقدر حالمو خوب کردی منم خیلی از قیافم بدم میاد من ۴ ماهه عمل کردم حس میکردم غیر طبیعیم و یه شکل عجیبیم

دو طرف دماغ از سمت چشم و اروم ماساژ بده و قرص اناهیل بخور برا ورم خیلیییی خوبه

مرسی عزیزم خیلی خیلی دعات کردم نمیدونی چقدر حالمو خوب کردی منم خیلی از قیافم بدم میاد من ۴ ماهه عمل ...

نه بابا من تا یکسال همش ورم داشت ۲برابر شده بود یه مدت سوراخاش قرینه نبودن دکتر گفت همش ورمه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
من که اوایل انگار شبیه شیر شده بودم از بس چشام ورم داشت زیرش.و دماغمم نوکش ورم داشت.خدارو شکر الان خ ...

خدا رو شکرررر خیلی خیلی لطف کردی واقعا ممنونم عزیز دلممم