2777
2789
عنوان

اینستا

99 بازدید | 23 پست

شوهرم نمیذاره اینستا نصب کنم. بااینکه خودشم داره و صبح تا شب سرش تو گوشیه... وقتی بهش میگم منم میخوام میگه به درد زن نمیخوره!گفتم تو چرا داری میگه منم کاریش ندارم پاک میکنم ولی نمیکنه! اینسری از گوشیش پاک شده بود یه ماه نداشت. منم بهش گفتم اگه بریزی منم میریزم اگه رو گوشیم دیدی ناراحت نشو. حالا یه هفتست دعوا راه انداخته و قهر کرده و رفته نصب کرده باز!! منم چون قهر بودیم نه چیزی گفتم نه اینستا ریختم!! به نظرتون چون گفته بودم باید نصب میکردم!! 

به درد هیچکس نمیخوره 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستاگرام بخدا چیز خاصی نیست الان همه دارن مگه چی میشه داشته باشی

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

اینستاگرام بخدا چیز خاصی نیست الان همه دارن مگه چی میشه داشته باشی

عاخه من خیلی پیج روزمرگی هاشونو دوست دارم کاراشونو دنبال میکنم اونایی هم که بتونم اجرا میکنم... از پیج هاشون خرید میکنم اینا

😐😐بابا مگه اینستا چیه  مگه بچه این  اونم مث تلگرام برنامه س

خب اخه هیچکدوم از برنامه های مجازی رو نمیذاره نصب کنم. بعد دو سال عید امسال واتساپ ریختم 40 روز قهر بود و حرف نمیزد و دم به دقیقه هم داشت چک میکرد... اصن انگار شک داره

عاخه من خیلی پیج روزمرگی هاشونو دوست دارم کاراشونو دنبال میکنم اونایی هم که بتونم اجرا میکنم... از پ ...

همون دیگه چه بدیی داره الان خوده اینترنتم می تونیم هم استفاده خوب کنیم هم بد بستگی به آدمش داره

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من اینستا دارم به درد هم نمیخوره نت زیاد استفاده میکنه گاهی میخوام بخاطر نت پاکش کنم

من که واسه واتساپ نت میگیرم ولی سر ماه که میشه نصف بستم استفاده نشده میسوزه... بعدم میخام بگم که اون داره ولی نمیذاره من داشته باشم... همش میگه حساب من با تو فرق میکنه

همون دیگه چه بدیی داره الان خوده اینترنتم می تونیم هم استفاده خوب کنیم هم بد بستگی به آدمش داره

حالا که اینجوری شده هی با خودم میگم من که گفتم اگه اون نصب کنه منم نصب میکنم باید اینکارو میکردم که نگه هارت و پورت الکی میکنه.. 

خب اخه هیچکدوم از برنامه های مجازی رو نمیذاره نصب کنم. بعد دو سال عید امسال واتساپ ریختم 40 روز قهر ...

😑وااا والا یه زمانی به تلویزیون میگفتن شیطان و گفته بودن حرامه اینم حکایت همونه انگار جا نیفتاده بین مردم ‌

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز