2777
2789
عنوان

اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست
من که واسه واتساپ نت میگیرم ولی سر ماه که میشه نصف بستم استفاده نشده میسوزه... بعدم میخام بگم که اون ...

هیچم فرق نمیکنه اگه دلت میخواد نصب کن فک نکنم مرد همچین حقی داشته باشه که بخواد محروم کنه منکه تحمل شنیدن حرف زور ندارم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
😑وااا والا یه زمانی به تلویزیون میگفتن شیطان و گفته بودن حرامه اینم حکایت همونه انگار جا نیفتاده بی ...

شوهر من فقط اینجوریه.. جاری منم همینجوری بود شوهرش نمیذاشت بریزه... ولی اون از خواهرش ریخته بود برادرشوهرمم گفته بود پول نتش پا خودت اونم قبول کرده بود... حالا واسش نت هم میریزه... اونوخ من فقط برنامه شو دان کرده بودم هنو نصب نکرده بودم از رو گوشیم پاکش کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچم فرق نمیکنه اگه دلت میخواد نصب کن فک نکنم مرد همچین حقی داشته باشه که بخواد محروم کنه منکه تحمل ...

چندبار خواستم نصب کنم ولی خب ترسیدم.. آخه به خاطر واتساپ خیلی اذیت کرد تا عادی شد براش... الانشم اگه ببینه تو واتساپم همش میپرسه کیه چی میگه اینا.... اگرم زیاد آنلاین باشم فوری پیام میده چرا همش آنلاینی چیکار میکنی

چندبار خواستم نصب کنم ولی خب ترسیدم.. آخه به خاطر واتساپ خیلی اذیت کرد تا عادی شد براش... الانشم اگه ...

شوهرت بدبینه خدا بهت صبر بده 

اینجور ادمها اطرافیانشون یا خودشون اونجوری هستن فک‌میکنن همه اینجورین

چندبار خواستم نصب کنم ولی خب ترسیدم.. آخه به خاطر واتساپ خیلی اذیت کرد تا عادی شد براش... الانشم اگه ...

فک نکنم مشکلش پول باشه 

بدبینه دیگه

شوهرت بدبینه خدا بهت صبر بده  اینجور ادمها اطرافیانشون یا خودشون اونجوری هستن فک‌میکنن همه این ...

اره یه دوست داشت که خیلی صمیمی و نزدیک بودن حتی بیشتر از من با اون وقت میگذروند. این دوستش زنش بهش خیانت کرد و از هم جدا شدن. من همش میگم تاثیر رفت و آمد با اونه... الان دوستش دوباره ازدواج کرده ولی با شوهرم چند ماهه قطع رابطه ان

اره یه دوست داشت که خیلی صمیمی و نزدیک بودن حتی بیشتر از من با اون وقت میگذروند. این دوستش زنش بهش خ ...

اره دیگه همونه 

ولی خب ادم باید به طرفش اعتماد داشته باشه 

خدا نکرده شما اگه بخوای راه بد بری نیازی به واتس آپ یا اینستا نداری با همین گوشی هم میشه اینکار کرد

اره دیگه همونه  ولی خب ادم باید به طرفش اعتماد داشته باشه  خدا نکرده شما اگه بخوای راه ب ...

منم بار ها بهش گفتم میدونمم بهم اعتماد داره ولی نمیذاره. از گوشی خودشم عاخه نمیذاره استفاده کنم

منم بار ها بهش گفتم میدونمم بهم اعتماد داره ولی نمیذاره. از گوشی خودشم عاخه نمیذاره استفاده کنم

لج کرده پس