شوهرم نمیذاره اینستا نصب کنم. بااینکه خودشم داره و صبح تا شب سرش تو گوشیه... وقتی بهش میگم منم میخوام میگه به درد زن نمیخوره!گفتم تو چرا داری میگه منم کاریش ندارم پاک میکنم ولی نمیکنه! اینسری از گوشیش پاک شده بود یه ماه نداشت. منم بهش گفتم اگه بریزی منم میریزم اگه رو گوشیم دیدی ناراحت نشو. حالا یه هفتست دعوا راه انداخته و قهر کرده و رفته نصب کرده باز!! منم چون قهر بودیم نه چیزی گفتم نه اینستا ریختم!! به نظرتون چون گفته بودم باید نصب میکردم!!
😑وااا والا یه زمانی به تلویزیون میگفتن شیطان و گفته بودن حرامه اینم حکایت همونه انگار جا نیفتاده بی ...
شوهر من فقط اینجوریه.. جاری منم همینجوری بود شوهرش نمیذاشت بریزه... ولی اون از خواهرش ریخته بود برادرشوهرمم گفته بود پول نتش پا خودت اونم قبول کرده بود... حالا واسش نت هم میریزه... اونوخ من فقط برنامه شو دان کرده بودم هنو نصب نکرده بودم از رو گوشیم پاکش کرد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهرت بدبینه خدا بهت صبر بده اینجور ادمها اطرافیانشون یا خودشون اونجوری هستن فکمیکنن همه این ...
اره یه دوست داشت که خیلی صمیمی و نزدیک بودن حتی بیشتر از من با اون وقت میگذروند. این دوستش زنش بهش خیانت کرد و از هم جدا شدن. من همش میگم تاثیر رفت و آمد با اونه... الان دوستش دوباره ازدواج کرده ولی با شوهرم چند ماهه قطع رابطه ان