2777
2789
عنوان

انگار ی چی تو گلومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 47 پست
س چارماهه من اثلا بخاطر رژیم پسر زایی لبنیات مصرف نمیکنم کلا علاقه ای هم ندارم ب مصرفش ماست و شیر پن ...

برو دکتر احتمالا عفونت یا همون سینوزیت داری 

یه سوال رفلاکس نداری؟

روزهای خوب در راه اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوزه میگن اخه با چراغ قوه نگا کنی دیده میشه درمونش چیه ورم

آره معلوم میشه.درمان ورم آبنمکه.آبنمک قرقره کن.صلحها آب ولرم و لیپوی تازه و عسل قاطی کن ناشتا بخور.قلپ قلپ و به آرومی بخور که ضدعفونی کنه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
خسته شدم اخه چقد دکتر برم هرروز ی مرضی میگیرم ی روز معده ی روز سیاتیک ی روز ی چی

بخور بگیر 

و یه حرکت حالت گربه بهش میگن وایسا بعد دستا جلوتر بیار و طوری باسنت روبه بالا باشه پشت پاهات زمین سرت رو دستات بزار نفس عمیق بکش و بعد سرفه کن این حرکت سرفه و تنفس چندبار انجام بده

پس دکتر برو حتما

تازگیا ی مرضی هم گرفتم بوی پیازو مایع ظرفشویی بعضی غذاها انقد بده میخورمم تو دهنم بده س ماه پیشم حس بویایی چشاییم ازبین رفته بودم ازمایش ندادم ک ببینم کوروناس یا نه نمیدونم الان چمه

برامن دیده نمیشه ـ اب نمک فقد تو دهنم میچرخونم مینداز دور

خب شاید عفونتی چیزی داری.تو گلوت قرقره کن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑