2777
2789
عنوان

خانومای که قبل خواستگاری

197 بازدید | 19 پست

با شوهرتون بودین یا در حد آشنایی باهم حرف زدین یکی بیاد کمکم کنه بهم بگه چجور با کسی که برای آشنایی باهمیم رفتار کنم مثلا در مورد چیا باهاش حرف بزنم چقدر در روز حرف بزنم؟من بهش پیام بدم یا زنگ تورو خدا هر چی بلدین برام بگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی مثلا چیکار کنی که بیاد خاستگاریت منظورته یااومده خاستگاریت نمیدونی چیکارکنی

نه فعلا برا آشنایی باهم صحبت میکنیم بعد اگه اخلاق و رفتارمون بهم بیاد میا  جلو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من اول اوند خواستگاری که ببینه وپسند کنه بعد شماره همون شب رد و بدل شد و بعدش چت کردن و خیلی کم زنگ ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی چجور رفتار کنم و هر چی که بلدی

ما همکلاسی دانشگاه بودیم تایم ب خصوص نداشتیم هرروز که صبح تا ظهر تو دانشگا همو میدیدیم

بعدشم اون میرفت سرکار تا شب

وقتی برمیگشت پیام میداد وسطاش اون زنگ میزد 

باز تا موقع لالا پیام میدادیم دربارع همه چیم حرف میزدیم

نه فعلا برا آشنایی باهم صحبت میکنیم بعد اگه اخلاق و رفتارمون بهم بیاد میا  جلو

خودت باش نمیخواد ادای کسیو دربیاری زیادی هم خودتو مشتاق نشون نده و اینکه قبل ازاینکه وابسته بشی شرایطش رو بسنج وضعیت مالی خانوادش قیافش درامدش و کارشو ببین میپسندی یانه... ببین برنامش واسه اینده چیه... چن مدت اول بذاز اول خودش زنگ بزنه نه خیلی سرد باش و نه زیادی خودمونی متعادل باش

در مورد آینده بپرس در مورد اخلاقش هرچند هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ولی از رو حرفاش میتونی ب خیلی از اخلاقیاتش پی ببریب نظرم چنتا ترفند روانشناسی هم بخون تا بتونی بفهمی داره راست میگه یا دروغ بهنظرم سوالایمهم رو باید حضوری بپرسی تا عکس العملشو ببینی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ما همکلاسی دانشگاه بودیم تایم ب خصوص نداشتیم هرروز که صبح تا ظهر تو دانشگا همو میدیدیم بعدشم اون می ...

میشه منو راهنمایی کنی لطفا چجور رفتار کنم یاهر چی بلدی به دردم میخوره 

خودت باش نمیخواد ادای کسیو دربیاری زیادی هم خودتو مشتاق نشون نده و اینکه قبل ازاینکه وابسته بشی شرای ...

مرسی قربونت برم 

در مورد آینده بپرس در مورد اخلاقش هرچند هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ولی از رو حرفاش میتونی ب خیلی ا ...

مثلا چجور بفهمم دوسم داره

مرسی قربونت برم 

خواهش میکنم عزیزم 

ولی بازم میگم حتتتما قبل ازاینکه عاشق و وابسته بشی ببین ب دردت میخوره یانه... سنتون هم ببین ب هم میخوزه یانه... خونواده هاتون.... اگرم توخونه با خونوادت مشکل دازی بخاطر فرار از خونه و اینجور چیزا فکر ازدواج نباش و سعی کن رابطه دوستیتون زیاد طولانی نشه من خودم دوستیمون طول کشید اما خیلی اذیت شدم... بهتره طول نکشه، 

من خودمم با همسرم 4سال دوست بودم هم کلاسی بودیم توی دانشگاه اشنا شدیم 

عزیزم خوشبخت شی میشه راهنمایم کنیم مثلا چقدر بهش پیام بدم یا زنگ بزنم یا اینکه آیا منم بهش بگم دوست دارم در جواب دوست دارم او یا مثلا چیکار کنم بیشتروابستم شه