2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

117 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،دکتر به من پماد واژینال کانازول داده،شب دوم وقتی استفاده کردم اپلیکاتور یکم خونی شد،شب اول و سوم نه،شب چهارم باز زدم اپلبکاتور خونی نشد،ولی صبح پماد همراه با خون کم اومد بیرون،همچنین ته مانده ی پمادا خون قاطیشه،خیلی نگرانم،دیشبم اپلیکاتور بیشتر همیشه وارد کردم😭😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نترس منم میزدم اینجوری میشد فقط زیاد اپلیکاتور رو داخل نکن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یعنی نگران نباشم خونا تو واژن میبینم دلم ضعف میره نکنه سرطان داشته باشم 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا اینقدر عفونت به جود میاد با وجود رعایت بهداشت😭😭😭😭

یعنی نگران نباشم خونا تو واژن میبینم دلم ضعف میره نکنه سرطان داشته باشم 

وا چه ربطی به سرطان داره اخه 🤔🤔🤔🤔🤔 خب میخوای قشنگ مطمئن بشی برو پیش دکتر 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
وا چه ربطی به سرطان داره اخه 🤔🤔🤔🤔🤔 خب میخوای قشنگ مطمئن بشی برو پیش دکتر 

از بس تو اینترنت میخونم سرطان دهانه رحن،روانمو ریخته بهم

احتمالا باهاش خودتو زخمی کردی همین. سرطان اخه!!!

،😭😭😭سرطان دهانه رحم طبق اطلاعات نت میگم، بعد اپلیکاتور هی موقع تزریق گیر میکنه بخاطر بافت واژن فک میکنم بخاطر همونه

،😭😭😭سرطان دهانه رحم طبق اطلاعات نت میگم، بعد اپلیکاتور هی موقع تزریق گیر میکنه بخاطر بافت واژن فک ...

عزیزم ابریزش بینی بزن تو نت میبینی زده از نشانه های سرطان الکی خودتو ازار نده.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
از بس تو اینترنت میخونم سرطان دهانه رحن،روانمو ریخته بهم

گوگل چرت و پرته همه مطلباش