2777
2789
عنوان

بزنیم تو کار لوازم خونگی؟؟؟

148 بازدید | 15 پست

بچه ها ما جدیدا اومدیم تو روستا زندگی کنیم داریم یه وامم میگیریم تازگیا 50میلیون 

جاییو پیدا کردم که میتونم ازش وسیله خونگی خیلی ارزون بگیریم و یکمی روش بکشیم و بفروشیم 

حالا تو این روستا جهازای سنگین میدن بنظرتون چکار کنیم‌؟؟؟؟ مغازه بگیریم تو اون قسطی باز کنیم یا ماشین بگیریم خودمون جنسارو بیاریم بریم تو بازار بساط کنیم؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بنظرتون کارش خوبه؟ درامد داره؟ شوهرم میره شرکت سرکار ازونورم داره مربی گری دفاع شخصیو میگیره منم گفتم یکاری برا خودم دست و پا کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بساط کنی

ب شرطی ک قسطی ندی سود داره

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بساط کنی ب شرطی ک قسطی ندی سود داره

عه؟؟؟ اخه بساط که سه شنبه ها میتونیم فقط چون شوهرم شرکت میره نمیتونه همش بیاد روز بازار بعدم من بچه کوچیک دارم کسیم نیست نگهش واره وگرنه تو این کارا فوق العاده زرنگم

والا قسطی که گفتی اصلا خوب نیس.

همسر من لوازم خونگی داره ولی خب قبلنا قسطی میداد الان نه

چون قیمت الان با دو روز بعد کلی فرق داره هر روز باید تو تل چک کنه ببینه قیمتا چقدر رفته بالا.

حالا خیلیم نمیکشه روش 

ببینید صلاحتون کدوم بازار یا مغازه 

بالاخره مغازه یه هزینه اجاره اینا داره 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
عه؟؟؟ اخه بساط که سه شنبه ها میتونیم فقط چون شوهرم شرکت میره نمیتونه همش بیاد روز بازار بعدم من بچه ...

خب مغازه هم‌با اجاره مغازه پول اب و برقو مالیتاتو هزینه های جواز نمیصرفه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بساط کنین چیزای جینگیل پینگیل و فانتزی مث قاشق چنگال پیاله بستنی خوری و اینا

تو اون بازاره همه چی هست یچیزای خیلی ناز و خوشگلی که هیچ جا ندیدم میارن منتهی فقط یدونه وانتی میاد برا لوازم خونگی و قسطی هم نمیده منم نمیخوام قسطی بدم ولی قیمتام عالیه نمیدونم مردم چقد در پی این چیزان وسیله خونگی منظورم غذاساز و جاروبرقی و گوشتکوب برقی و ایناس ولی دور اون وانتیه غلغله بود

والا قسطی که گفتی اصلا خوب نیس. همسر من لوازم خونگی داره ولی خب قبلنا قسطی میداد الان نه چون قیمت ...

عزیزم اینجا روستاس خییییلیییی اجاره هاش پایینه مثلا ماهی200هزار پیشم کم میخوان

خب مغازه هم‌با اجاره مغازه پول اب و برقو مالیتاتو هزینه های جواز نمیصرفه 

خب دوست عزیزم نمیخوایم بسازیم که جواز بخوایم مغازه آمادس فقط نمیدونیم کدوم روش بهتره

مردم ک خیلی دنبال این چیزان 

عه یعنی میگی انجام بدیم؟ 

عزیزم اینجا روستاس خییییلیییی اجاره هاش پایینه مثلا ماهی200هزار پیشم کم میخوان

خب پس مغازه رو بگیر.بچین خوشگل.لوازم جور واجور بیار قیمتام تو دستت باش بالا پاییناش در عین حال منصفم باش اون وقت خوب مشتری جمع میکنی

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
خب دوست عزیزم نمیخوایم بسازیم که جواز بخوایم مغازه آمادس فقط نمیدونیم کدوم روش بهتره

جواز کسب

شما مغازه رو ک باز میکنی فرداش میان اجازه کسب ازتون میخوان 

باید برید جواز کسب بگیرید مثلا اتحادیه وسایل خانگی کارای اداریشو کنید هزینه کنیدتا جواز کسب بدن