2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عقدم پدرم سخت میگیره برا رفت و آمد میگه دوازده شب خونه باش شب نمونم پیش دیر برمیگردم خونه زنگ میزنم میگه چرا نیومدی حس میکنم خواهروبرادر شوهرم مسخره میکنن آخه اونا خیلی ازادن خیلی اذیت میشم

من عقدم پدرم سخت میگیره برا رفت و آمد میگه دوازده شب خونه باش شب نمونم پیش دیر برمیگردم خونه زنگ میز ...

خب ممکنه این کارو بکنن

ولی این رفتار زشت اوناس دیگه. میتونی به شوهرت بگی باهاشون صحبت کنه. شما هم با پدرت صحبت کن یکم آزاد بذاره دیگه. بچه که نیستی. با شوهرتم هستی دیگه

هر چی ازم بدشون بیاد ذوق میکنم

مگه برای اونا مهم بود که تو عقد چه خسیس بازی هایی کردن منو از خودشون متنفر کردن؟!

زندگی عشق است عشق افسانه نیست  آنکه عشق را آفرید دیوانه نیست  عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی  عشق آن است که هر لحظه به یادش باشی         
من عقدم پدرم سخت میگیره برا رفت و آمد میگه دوازده شب خونه باش شب نمونم پیش دیر برمیگردم خونه زنگ میز ...

برای حسی که بهش مطمئن هم نیستی لباس رزم نپوش. خواهر و برادر همسرتون آزادند و شما نیستید. این داره شما رو اذیت می کنه و براش دنبال شریک جرم می گردید. بهتره مادرتون با پدر صحبت کنند که الان دلیلی برای سختگیری ندارند