2777
2789
عنوان

دیگ کم دارم میارم

113 بازدید | 7 پست

۳روزه کاتیم از رابطه ۷ ساله اومدم بیرون دیگ امشب بدجوردلم تنگه هی میرم روشمارش یه پیام بدم ولی باز بیخیال میشم چیکارکنم ک تحمل کنم تابیاد این ۳روز اصلا مهم نبود واسم ولی امشب بد دلم تنگه😭😭😭😭😭😭😭😭

دلیل کاتمونم مشکل عصاب داشت تعادل روحی نداشت یه روزخوب یه روز بداخرشم تموم کردیم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشیتو بذار کنار برو فیلم ببین کتاب بخون یا هرچی سر گوشی بمونی همینجوری هی وسوسه میشی

دارم دیوونه میشم یعنی😖😖😖😖

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
به خاطرات بدت فکر کن به لحظه هایی که دلت رو شکست .و میتونی با یه آدم زویایی تو ذهنت رویا پردازی کنی ...

اخه بدبختی من اینه اولین ادم زندگبم بوده اصلا سختمع ب کسی دیگ حتی فک کنم

چیکارکنم دلش تنگ شه😐🙁

اگه داستان خیلیا رو اینجا خونده باشی می بینی که از سر احساسات تصمیم گرفتن چقدر پشیمونی به بار میاره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

پس منتظری برگرده .؟؟ خب چرا کات کردی؟؟ میگم یه شخص رویایی که وجود خارجی نداره

میدونم میاد خیلی دوسم داره گریه کرد واسم دوهفته  پیش واسه داشتنتم ولی یه جوری انگار دوقطبیه مریضه😐