2777
2789
عنوان

دختر شاد

176 بازدید | 18 پست

ویژگی هاش چیا هستن مثلا چه کارایی باید کرد تا به‌شادی رسید ....خیلی دوست دارم از این دختر غمگینی که هستم فاصله بگیرم میشه بگین تجربه هاتونو چیکار کنم شاد و پر انرژی باشم 😍😍😍😍😍😍

منو فردا تگ کن منم بخونم لطفا استار عزیز

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

اول از همه قلبتو از کینه و کدورت پاک کن

بعدش درست میشه خود به خود

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه سری ادم ها بدجور دلم شکستن راستش خیلی سخته ولی خیلی حرف خوبی زدی همش رفتار های دیگران ناراحتم ...

هم دیگران هم خودت

بخاطر خودت ببخششون

من اینو تجربه کردم سخته ولی واقعا تاثیر گذاره

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عزیزم شاید درون گرایی و این ربطی به شاد بودن یا غمگین بودن نداره

درونگرا نیستم اخه😥😥انقدر اتفاقا برام افتاده گوشه گیری کردم از همه زندگی نه دوستی دارم نه مثل همسن هام ارایش میکنم نه شوقی بخدا باورت میشه اسم وسایل ارایشا نمیدونم حتی یعنی منظورم شوق ندارم 

قوربونت عزیزم خیلی حرف درستی زدی 🌺🌺🌺انجامش میدم

😗💖