2777
2789
مكه تو باردارى كسى پريود ميشه؟😐😐😐😐😐

اره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقيقا برا همين موضوع الان سه ماهه استرس دارم ...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

من سر پسرم هر ماه سر موعد یکم لک میدیدم تا دو روز اونم تیره .تا سه ماه بود .ماه سوم کلافه شدم رفتم به دکتر گفتم برام سونو بنویس ببینم کیست دارم ؟چی شده که سه ماه درست و حسابی پریود نمیشم.دکتره هم نوشت

خلاصه زیر دستگاه سونو آقای دکتر گفت بچه چندمته؟من😲 بچه آقای دکتر؟من سه ماهه فقط لکه بینی دارم اومدم ببینم کیست دارم یا نه.

گفت :نمیدونستی بارداری؟قلبش داره میزنه خانوم😐

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
اره

واقعا؟! اگر بيبي بزنه معلوم ميشه؟! 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
من سر پسرم هر ماه سر موعد یکم لک میدیدم تا دو روز اونم تیره .تا سه ماه بود .ماه سوم کلافه شدم رفتم ب ...

یک مرداد سقط کردم بقایاش ۱۶ مرداد سقط شد،۷_۸شهریور هم خونریزیم کلا تموم شد

۱۱و ۱۵ شهریور رابطه داشتم که تو رابطه ۱۵شهریور بیست دقیقه بعدش دوتا اورژانسی باهم خوردم و دوازده ساعت بعدش دوباره دوتا باهم خوردم ،بعد ده روز به خونریزی افتادم الان بیشتر از یه هفته س که خونریزیم قطع نمیشه

البته یه هفته بعد رابطه ۱۵ هم آز بتا دادم ۱۰.۱۸ بود ، دوباره یه هفته صبر کردم بعدش آز دادم شده بود ۹.۵۶

خیلی نگرانم که باردار باشم

واقعا؟! اگر بيبي بزنه معلوم ميشه؟! 

خون پریودی با اون خون فرق میکنه تو باردای اگه خون هم باشه خیلی کم عزیزم ن در حد زیاد انشالله که باردار باشی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من سر پسرم هر ماه سر موعد یکم لک میدیدم تا دو روز اونم تیره .تا سه ماه بود .ماه سوم کلافه شدم رفتم ب ...

واي ياخداااا

استرس گرفتمم😭🤦🏻‍♀️ البته من لك دارم ولي هي پررنگ ميشه تبديل به لخته ميشه سه ماهه اينطوريم ...مثلا سه چار روز قبل موعدم لكه بيني دارم هي پررنگ ميشه تا به خون ميرسه بعد تا ٥روز دوباره كم كم تموم ميشه... پريود شدم نه؟!😶

یک مرداد سقط کردم بقایاش ۱۶ مرداد سقط شد،۷_۸شهریور هم خونریزیم کلا تموم شد ۱۱و ۱۵ شهریور رابطه داشت ...

نیستی بابا.با این همه قرص

خون پریودی با اون خون فرق میکنه تو باردای اگه خون هم باشه خیلی کم عزیزم ن در حد زیاد انشالله که بارد ...

واي نههه خاك عالم....:)))) 

😂😂من سه بار پريود شدم بعد رابطمون تازه با كاندومم بود ولي حجمشون كم شده برا همين نگران شدم... البته بعد از اولين پريودم دو هفته بعد دوتا بيبي زدم منفي بودن...

واي ياخداااا استرس گرفتمم😭🤦🏻‍♀️ البته من لك دارم ولي هي پررنگ ميشه تبديل به لخته ميشه سه ماهه اي ...

شما پریودی.مال من روزی سه چهار قطره.اونم تیره بود

واي نههه خاك عالم....:))))  😂😂من سه بار پريود شدم بعد رابطمون تازه با كاندومم بود ولي حجمشون ...

نیستی