anonymous_girl مدیر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 عنوان خون بس | مشاهده متن کامل بحث + 74963 بازدید | 406 پست بچها میخام اینجا داستان زندگی واقعی ی دخترو بزارم تایپ کرده هستش ازقبل...اگ میخاین بخونین لایک کنین دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون... 1399/07/02 | 16:14 66 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 بچها لطفا بخاطر حل مشکلم دعام ڪنید و صلوات بفرستین تروخدا😞محتاجم به دعاهاتون💙😔🙏 عزیزم صلوات گفتم انشالله مشکلت به بهترین نحوممکن حل شه و دلت شاد شه ممنون بابت داستان 🙏🧡 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 دلم واسه سهراب سوخت😔بعضیا انگار میان تو این دنیا تا تباه شن با یه اشتباه با یه ندونم کاری هیچ خیری تو این دنیا نمیبینن چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 داستان بعدی هم واقعی هستش و اسم داستان "سحر"هست...چن روز دیگه ی تاپیک هم میزنم که اونو بزارم براتون ... منم تگ لطفا😢🙏 بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
anonymous_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 منم تگ لطفا😢🙏 حتما عزیزم دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
anonymous_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 دلم واسه سهراب سوخت😔بعضیا انگار میان تو این دنیا تا تباه شن با یه اشتباه با یه ندونم کاری هیچ خیری ... اره دقیقا😥 دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
anonymous_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 عزیزم صلوات گفتم انشالله مشکلت به بهترین نحوممکن حل شه و دلت شاد شه ممنون بابت داستان 🙏🧡 خیلی ممنونم گـلـــم...💜امیدوارم به خواستهات برسییی💜 دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 خیلی ممنونم گـلـــم...💜امیدوارم به خواستهات برسییی💜 فدات شم عزیزم بازم تاپیک زدی خوشحال میشم تگم کنی چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 حتما عزیزم مرسییییی😘😘😘😘 بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
anonymous_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 فدات شم عزیزم بازم تاپیک زدی خوشحال میشم تگم کنی چشم حتما تگت میکنم برا رمان بعدیم که چن روز دیگه میزارمش دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 چشم حتما تگت میکنم برا رمان بعدیم که چن روز دیگه میزارمش مرسی چشات بلا و غم نبینه🧡 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
nasimجان عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1905 @nafsjoon عضو اکیپ علمی تخیلی 😁🤐🤦♀️ عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷♀️
nasimجان عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1905 عزیزم رمانارو تو کدوم سایت میخوندی عضو اکیپ علمی تخیلی 😁🤐🤦♀️ عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷♀️
anonymous_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 506 عزیزم رمانارو تو کدوم سایت میخوندی من تو هیچ سایتی نخوندم اصلا من ی برنامه مجازی دارم به اسم ویسگون اونجا این رمانو دیدم و گزاشتمش اینجا براتون💜 دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪 ████████████▒98/5% ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99% امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...