2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 74972 بازدید | 406 پست

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت پنجاه و دوم

خانم بزرگ میبرن شهر تا یک ماه بعدش که زنگ‌ میزنن ارباب بیا فلان بیمارستان .

وقتی ارباب میره‌ تو بدترین حالت ممکن مادرش میبینه خانم بزرگ‌ معدش خونریزی میکنه و وضعیت خیلی سخت میشه حتی یه روز از شدت خونروزی بیهوش میشه وقتی یوسف میره میبینش تو‌ حالت بیهوشی بوده و دکتر ازش قطع امید کردن .

با معجزه خدا خانم بزرگ‌ بهوش میاد و‌ تا حدودی وضعیتش بهتر میشه و از بیمارستان مرخص میشه ارباب میره دنبالش که بیاره عمارت ولی نه خودش قبول میکنه نه خواهرش تازه کلی هم‌ ناراحتش میکنن با حرفاشون .

ارباب دیگه نمیره سراغ مادرش ولی از دور از طریق دکترش در جریان حال مادرش قرار میگیره.

گفتم‌ خوب منیره خانم مشکل خواهرش چی بوده با یوسف گفت والا نمیدونم کلا خواهرش مثل یوسف نیست .خیلی اخلاق هاشون فرق داره کلا باعث مشکلات بین یوسف و‌ مادرش سیمین هست .

منیره خانم گفت شیرین جان دیر وقته بخوابیم فردا بقیش برات تعریف میکنم.

فکرم انقدر درگیر بود مگه میتونستم بخواب کلا به زیبایی های عمارت فکر میکردم چقدر قشنگ بود اون جا تا نزدیکای صبح بیدار بودم و تو‌ دلم با خودم حرف میزدم .

تقریبا نزدیک اذان صبح خوابم برد که با صدای مامان بیدار شدم گفت پاشو نون اماده کنیم الان ارباب ادم میفرسته دنبال نون.

گفتم‌ مگه ساعت چنده گفت تازه اذان داد نماز خوندیم گفتم‌ وای مامان من یک ساعتم نخوابیدم بذار بخوابم‌ توروخدا.

گفت چرا نخوابیدی میخواستی بخوابی کسی جلوت گرفته بود.

حرفی نداشتم بزنم گفتم‌ خوابم نمیومد .

گفت من نمیدونم پاشو‌ کمک کن بعد میخوابی .

به ناچار پاشدم‌ و‌ کمک‌ کردم‌ ولی وسط کار چشمام بسته میشد از بیخوابی به زور یکم‌ کمک‌ کردم‌ مامان دید من منگم‌ گفت برو‌ بخواب الان خراب کاری میکنی .

پاشدم رفتم‌ خوابیدم .

یک هفته مثل برق و باد گذشت ما هم‌ کاری جز نون‌ پختن نداشتیم خیلی دیگه‌ حوصلم‌ سر میرفت تو خونه .

یواش یواش در همسایه‌ها فهمیده بودن که تو‌ خونه‌ منیره خانم یه دختر مجرد هست پای خواستگارا داشت باز میشد هر روز یه‌ چند نفری میومدن ولی من اصلا فکرشم‌ نمیکردم که بخوام ازدواج‌ کنم.

یه روز یکی از خدمه‌ های عمارت برا نون گرفتن اومد‌ منیره خانم‌ تعجب کرد که‌ چرا این خانم‌ اومد‌.

رفت جلو و گفت چطور شده ارباب شما فرستاده گفت هر روز پسرم‌ میاد ولی امروز با اسرارش منم‌ اومدم که‌ دخترتون ببینم راستش این بچه‌ من از دخترتون خوشش اومده وای وقتی اینو‌ شنیدم سرخ‌ و‌ سفید شدم تا اینکه .....

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

پارت پنجاه و سوم

منیره خانم گفت مادر و برادرش صاحب اختیارش هستن من میگم‌ بهشون تا خودشون تصمیم بگییرن .

بعدم‌ نون ها رو داد و رفتن.

منیره خانم اومد به مامان گفت که یکی از خدمه ها برا پسرس شیرین خواستگاری کرد.

راستش من میشناسم‌ خانوادشون از خیلی قدیم تو‌ عمارت هستن خیلی ادمای خوب و پاکی هستن باز خودتون صاحب اختیارید.

وای نمیدونم چرا ولی خوشحال شدم‌ چون به اون‌ طریقم شده میتونستم برم‌ عمارت زندگی کنم .

منم میشدم خدمه ولی باز ارزش داشت تو اونجا خدمه باشی.

مامان گفت من نمیدونم هر وقت رحمان اومد بهش میگیم ببینیم چی میگه.

یکی دو‌ روز بعد رحمان اومد با یه ساک‌ دستش سلام‌ علیک کردیم‌‌ و براش چای ریختم بردم‌.

مامان گفت خیر باشه رحمان درست تموم شد با ساکت برگشتی .

گفت نه‌ مامان روستامون بودم رفتم‌ زمینها و‌ خونه روستا فروختم اینم‌ پولاش برای شما .

مامان تعجب کرد گفت انقدر راحت تونستی بفروشی گفت اره مامان کدخدا خیلی کمکم کرد تا تونستم بفروشم مامان دلش گرفت گفت رفتی پیش بابات و خواهرتم ،رحمان گفت اره مادر نگران نباش رفتم .

گفتم چه‌ خبر از روستا دلم‌ خیلی تنگ شده گفت خبری نبود هرکی منو‌ میدید‌ میپرسید مامانت کجاست منم‌ گفتم شهر رفتیم برا زندگی .

مامان گفت خوب کردی که نگفتی.

مامان گفت رحمان من با این پولا چیکار کنم‌ دادی دست من گفت نمیدونم دوست داری یه خونه بخرم براتون برید زندگی کنید توش که‌ یهو‌ منیره خانم گفت نه‌ توروخدا بذار بمونن اینجا پیش من تازه این مدت فهمیدن زندگی چیه .

بخدا من مشکل نداره اینجا خونه خودتونه منم مهمونتون ،پولتونم بزارید بمونه ایشالا فردا برا عروسی خودت و خواهرت احتیاج میشه .

مامان گفت خواهر خیلی مزاحمت شدیم بخدا ....

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارت پنجاه و چهارم

منیره خانم انقدر اصرار کرد که دیگه ما برای همیشه اونجا موندگار بشیم .

مامان گفت رحمان پول ها چیکار کنیم رحمان گفت مامان میرم شهر برات یه خونه میخرم حداقل با اجاره ماهانش خرج خودت و دخترا میکنی.

دل تو دلم نبود که مامان زودتر موضوع خواستگار به رحمان بگه ولی انگار به کل فراموش کرده بود قضیه خواستگاری.

حوصلم سر رفته بود پاشدم رفتم حیاط تمیز کنم تا سرم گرم بشه.

یه ساعت خودم مشغول کردم تو حیاط بعدم اومدم برم خونه پشت در صدای منیره خانم شنیدم که گفت راستی رحمان جان برا خواهرت هی خواستگار میاد جلو در ،دیگه وقتشه بفرستیم خونه شوهر.

رحمان گفت خاله منکه نمیشناسم شما خودتون اگه میشناسید بگید بیان .

منیره خانم گفت پسرم یه خواستگار داره از عمارت فکر کنم بشناسیش همون که صبح ها میاد نون میبره چند روز پیش مادرش اومد و گفت اجازه بدین بیایم خواستگاری راستش من پدر مادرش خوب میشناسم از قدیم جز خدمه های خوب عمارت بودن پدرشم باغبون عمارته باز خودت تحقیق کن اگه راضی بودی بگیم بیان برا خواستگاری .

رحمان گفت چشم من پرس و جو میکنم اصلا به یوسف میگم ببینم نظرش چیه، منیره خانم گفت اره فکر خوبیه نظر اربابم بپرس.

وای بعد شنیدن حرفاشون رفتم کنار باغچه نشستم تو خیالات خودم سیر میکردم خودم تو عمارت تصور میکردم با اون لباسای قشنگ و غذاهای مجلل همش جلو چشمام بود گفتم خداجون تو که هوام داشتی منو از اون رسم مسخره نجات دادی دمت گرم یکار کن من برم تو اون عمارت قشنگ .

با صدا رحمان تمام فکر و خیالات از سرم پرید گفت کجایی از کی دارم صدات میکنم گفتم ببخشید حواسم نبود بعله کار داشتی ،گفت نه دیگه هیچی من میرم پیش یوسف کار نداری، گفتم نه مواظب خودت باش خداحافظ.

فردا صبح زود رحمان برگشت شهر و پولهام با خودش برد که یه خونه بخره برا مامان.

یه هفته خبری از ارباب نبود یعنی از وقتی مادرش اومده بود خیلی کم میومد‌ منیره خانم خیلی دلتنگیش میکرد همش منتظر بود که بیاد ولی ارباب سرش گرم مادرش بود .

بیشتر از یک هفته گذشت که ارباب برای ناهار اومد پیش ما کلی عذر خواهی کرد که نبود این چند وقت گفت مادرم بردم شهر پیش دکترش بعدم‌ سرگرم یه سری کارا بودم .

یوسف گفت راستی یه خبر خوب دارم براتون دستور دادم براتون یه مطبخ گوشه عمارت درست کردن همراه دو تا تنور و یه اتاق کاملا مجهز برای زندگیتون .

همه مون یهو شکه شدیم مامان گفت....

پارت پنجاه و پنجم

همه مون یهو شکه شدیم مامان گفت چی گفتین ارباب گفت وسیله هاتون جمع کنید که امشب بریم عمارت اونجا همه دور هم باشیم .

منیره خانم گفت نه پسرم منکه اینجا راحتم گفت منیره بانو خواهش میکنم بخاطر من قبول کن و اشرف خانم و دخترام هستن پیشتون اون جا باهم زندگی میکنیم.

از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم تمام سعی میکردم که کسی متوجه خوشحالیم نشه.

یوسف گفت راستی این دستور مادرم بود که از شما دعوت کنم بیایید عمارت پیش ما و همون جا نون بپزید منم اطاعت کردم.

راستش مادرم ..

منیره خانم گفت مادرت چی یوسف جان .

گفت این سری که بردمش دکتر، دکتر گفت دیگه کاری از دست ما بر نمیاد وضعیت معدش بازم داره بدتر میشه فقط معجزه میتونه مادرتو از این وضعیت نجات بده .

منم فقط میخوام کمک کنم به مادرم تا حالش خوب باشه از شما هم خواهش میکنم کمکم کنید بیایید اونجا مادرم کنار شما باشه حالش عوض بشه .

مامانم و منیره خانم به هم یه نگاه کردن و گفتن اگه با اومدن ما کمک میشه به مادرت باشه ما میاییم.

یوسف خیلی خوشحال شد گفت ممنونم ازتون ،پس شب اماده باشید وسیله های ضروریتون جمع کنید که بفرستم بیان دنبالتون.

من میرم‌ که به مادرم بگم‌ خوشحال بشه .

ارباب رفت و‌ ماهم پاشدیم وسیله های ضروریمون جمع کردیم البته وسیله ی زیادی هم نداشتیم.

شام خوردیم و منتظر شدیم تا ماشین بیاد بریم .

نشسته بودم تو‌ حیاط دقیقا همونجایی که چند روز پیش نشسته بودم و التماس خدا میکردم .

گفتم خدایا قربونت بشم مرسی که صدام شنیدی ممنونم ازت که هوام داری قول میدم بنده خوبی باشم برات که انقدر زود حرفم شنیدی و منو به خواستم رسوندی.....

پارت پنجاه و ششم

سوار ماشین شدیم و رفتیم عمارت بهترین حس و حال و داشتم فقط هی خدارو شکر میکردم .

رسیدیم به عمارت ارباب و‌ مادرش منتظرمون بودن ،با خوش رویی ازمون استقبال کردن و ما رو بردن سمت اتاقمون .

البته به گفته ارباب اتاق، برای ما یه خونه با تمام امکانات بود .

یه گوشه حیاط سایبان زده بودن که اونجا برا پخت نان بود‌ و کنارشم تخت چیده بودن خیلی قشنگ‌ شده بود همچی کاملا سنتی بود بیشتر شبیه عکسای تو‌ کتابا بود .

بازم‌ خداروشکر کردم که انقدر هوامون داره .

دیگه دیر وقت بود رفتیم‌ خوابیدیم‌ صبح‌ باید پا میشدیم و نون‌ میپختیم .

صبح زود بیدار شدیم‌ و رفتیم اون قسمت حیاط که‌ شروع کنیم‌ نون‌ پختن دیدیم کارگرها دارن ارد خالی میکنن مامان گفت چقدر ارد گرفتن!!!

گفتم اره فکرکنم برا یک سال بس باشه .

اون روز برای اولین بار نون تو عمارت پختیم بوی نون‌ همه جا پرشده بود خانم بزرگ‌ اومد گفت خسته نباشید من که با بوی این نونا دارم ضعف میکنم.

یه تیکه نون داغ دادم گفتم بفرمایید خانم بزرگم گرفت و خورد همش تعریف میکرد و میگفت خیلی خوشمزست.

نون پختن که تموم‌ شد مامان یکم از خمیر نگه داشت و کاک پخت برای خانم بزرگ.

(کاک : نانی است که خمیر ان با شربت شکر ٬آرد گندم و کمی گلاب و بدون مایه خمیر درست می شود .)

وقتی کاک داد به خانم بزرگ کلی تشکر کرد و به‌ خدمه گفت یوسف صدا کنید بیاد اینجا باهم بخوریم.

وقتی ارباب اومد خانم‌ بزرگ‌ شروع کرد به تعریف کردن، ارباب گفت مادرم دل ضعفه گرفتم یکم بده بخوریم.

چند تا کاک لای دستمال گذاشتم دادم به ارباب وقتی داشتم کاک میدادم دستم خورد به دست ارباب وای انقدر خجالت کشیدم سریع نون ول کردم افتاد رو پاش و رفتم عقب .

سرم اوردم بالا دیدم‌ داره منو نگاه میکنه اصلا نتونستم از خجالت واستم ظرفای کثیف برداشتمو به بهونه ظرفا سریع از جلو چشم های ارباب دور شدم .....

پارت پنجاه و هفتم

چند روز از اون‌ موضوع گزشت و صبح ها نون‌ میپختیم‌ و تا غروب بیکار بودیم .

همش پشت پنجره وامیستادم و بیرون‌ نگاه میکردم همه در حال رفت و امد بودن یه روز خانم بزرگ‌ اومد اتاق ما و پیش ما نشست تا شب کلی با مامانم و‌ منیره خانم حرف زد و درد و دل کرد منم فقط پشت منجره نشسته بودم و بیرون نگاه میکردم .

خانم بزرگ‌ گفت شیرین جان چرا نمیای بیرون همش نشستی تو‌ این اتاق دخترم حوصلت سر میره برو‌ حیاط دور بزن برو‌ تو‌ ساختمون تو‌ اشپزخونه من بهت اجازه میدم برو‌ خیالت راحت اینجا همه مطمئنن .

خوشحال شدم گفتم‌ مرسی که اجازه دادین .

مامان اون شب شام گذاشت و خانم بزرگم‌ موند پیش ما هرچی خدمه ها اومدن دنبالش که خانم بزرگ‌ سفره امادست گفت من امروز نمیام میخوام اینجا پیش خواهرا بمونم، شما شام‌ ارباب بدین بگید من اینجام .

خدمه ها رفتن و خانم بزرگ‌ موند پیش ما ،مامان که میدونست خانم بزرگ‌ مشکل معده داره نگران بود که غذا ما شاید براش خوب نباشه .

گفتم‌ مامان نگران نباش ایشالا که چیزی نمیشه بعد غذای تو‌ کاملا بی روغن و کم‌ضرر مطمئن باش از غذاهایی که هر روز میخورن بهتره.

شام اوردیم و داشتیم میخوردیم در زدن ارباب با یالله یالله گفتن اومد داخل گفت مادر من حداقل میگفتی خدمه ها داروهات بیارن بعد غذا باید بخوری.

خانم بزرگ‌ گفت بخدا یادم‌ نبود باشه میخورم.

مامان تعارف کرد اربابم‌ یه لقمه از غذا ما خورد ،راستش خجالت میکشیدم‌ اونا غذاهاشون همش گوشت و‌ مرغ بود ولی غذا ما خیلی ساده بود .

خانم بزرگ‌ و ارباب تشکر کردن از مامان و گفتن خیلی خوشمزه بود به ما خیلی چسبید .

ارباب رفت و خانم بزرگ‌ موند پیش ما شب نصف شب بود که صدا شنیدم از ترس پریدم دیدم خانم بزرگ‌ فرشته بغل کرده و داره میره بیرون از در، ترسیدم سریع پاشدم گفتم چیشده کجا میرید.

خانم بزرگ‌ گفت .....

پارت پنجاه و هشتم

پاشدم دیدم خانم بزرگ‌ فرشته برداشته داره میبره بیرون رفتم‌ کنارش و‌ یواش گفتم‌ کجا میرید گفت این‌ بچه‌ داره تو‌ تب میسوزه تمام بدنش قرمزه ،تعجب کردم‌ گفتم‌ شب که دیدین خوب بود یهو‌ چرا اینطور شد گفت منم بلند شدم اب بخورم دیدم بیداره دست زدم‌ سرش فهمیدم‌.

خیلی نگران شدم گفتم‌ بزارید مامانم‌ صدا کنم یکاری براش بکنیم‌ گفت نمیخواد بیا ببریم پیش اقا عطا گفتم الان‌ که‌ همه‌ خوابن گفت عیب نداره .

خانم بزرگ‌ تند تند میرفت و‌ منم پشت سرش رفتیم‌ اون سر عمارت در زد گفت اقا عطا بیدار شو‌، بنده خدا از ترسش مثل جن‌زده ها در بازکرد گفت بعله خانم بزرگ‌ چیشده خوبید گفت اره من خوبم‌ این بچه ببین‌ چشه ،دیشب حالش خوب بود ولی الان داره تو‌ تب میسوزه .

فرشته گرفت و‌ برد خونه خوابوند ازم‌ پرسید چند وقتشه گفتم‌ یکسالش نشده .

گفت بشینید نگران نباشید الان‌ معاینه میکنم یکم دارو داد بهش و پا شویه داد،خانم بزرگ‌ گفت من بدنش دیدم قرمزه اقا عطا گفت بزارید تبش بیارم پایین اول چون خطرناک خیلی داغه طفلی.

خداروشکر متوجه‌ شدین وگرنه تا صبح زبونم لال تشنج‌ میکرد .

از استرس و نگرانی نمیدونستم چیکار کنم به زور خودم‌ کنترل کردم‌ که گریه نکنم.

یکم‌ که تبش اومد پایین اقا عطا گفت فکر کنم ابله گرفته ،یواش به خانم بزرگ‌ گفتم ابله چیه ،اقا عطا شنید و‌ گفت یعنی توهم نگرفتی که نمیدونی گفتم نه چیه مگه گفت تاول قرمز نزده پوستت گفتم نه تا حالا مریض نشدم من.

اقا عطا رو به خانم بزرگ‌ گفت فکر کنم اینم بگیره خیلی مراقب باشید .

الان که تب نداره ولی تب کرد از این داروها بدین و خودمم هر روز جوشونده میارم براش که بریزین تو‌ شیشه بدین بخوره بچست سبک‌ میگیره نگران نباشید .

گفتم‌ یعنی منم اینطور میشم گفت احتمالش هست مواظب باشید .

خانم بزرگ‌ فرشته برداشت و از اقا عطا تشکر کردیم و رفتیم سمت اتاقمون.

صدا اذان بلند شد من و‌ خانم بزرگ‌ نشسته بودیم بالا سر فرشته که با صدا اذان مامان و‌ منیره خانم بلند شدن وقتی ما رو دیدن تعجب کردن مامان گفت چرا بیدارین چیزی شده خانم جان.....

پارت پنجاه و نهم

مامان گفت چرا بیدارین شما چیزی شده حالتون خوبه خانم بزرگ ،خانم بزرگ‌ گفت اره من خوبم نگران نباشید .

اومدم که بگم چی شده خانم بزرگ‌ سریع گفت شیرین برو‌ بخواب خسته شدی دیگه‌ حرفی نزدم و‌ رفتم سرجام‌ دراز کشیدم .

خانم بزرگ‌ برای مامان تعریف کرد که چیشده و فرشته بردیم‌ پیش طبیب و گفت ابله گرفته، مامان ناراحت شد گفت حالا چیکار کنم خانم‌ جان‌ گفت هیچی نگران نباش اقا عطا دارو داد برا تبش و‌ گفت جوشونده میاره .

خانم بزرگ‌ گفت راستی شیرین گرفته ابله مامان گفت نه‌ من یادم نمیاد همچین چیزی هیچ‌ کدوم‌ بچه‌هام اینطور نشدن ،گفت پس حواست باش احتمال زیاد شیرینم میگیره خیلی هواست بهش باشه اون‌ بزرگتره و سخت تر میشه براش.

با این حرف خانم بزرگ‌ ترس افتاد به جونم .

از اون روز مامان کمتر میتونست کار کنه و نون بپزه چون فرشته خیلی بی تابی میکرد خانم بزرگ‌ منم نمیذاشت از خونه برم بیرون انقدر از دستش عصبانی بودم و دلخور اصلا ازش بدم اومده بود با من چیکار داره میخواستم برم پای تنور و‌ به منیره خانم کمک کنم ولی نمیذاشت میگفت تو‌ خونه استراحت کن من کمک میکنم .

یک هفته طول کشید تا فرشته بهتر شد دقیقا روز هفتم بود که بدن درد بدی اومد‌ سراغم احساس داغی میکردم رفتم جلوی اینه موهام‌ مرتب کنم که با دیدن صورتم داد زدم‌ و‌ گریه کردم مامان و‌ منیره خانم اومد گفتن چیشده شیرین خوبی با گریه گفتم مامان ببین چقدر زشت شدم‌ اینا چیه‌ تو‌ صورتم منیره خانم گفت مبارکه چیزی نیست ابله گرفتی.

گفتم‌ چرا اینطوری فرشته که صورتش نداشت گفت چیزی نیست نگران نباش به خانم بزرگ‌ میگم‌ ببریمت پیش طبیب ببینه .

بعد از ناهار خانم بزرگ‌ اومد دیگه‌ ازش خوشم‌ نمیومد ولی مجبور بودم تحملش کنم اومد کنار گفت نترس شیرین گفتم اقا عطا بیاد اینجا ببینت دارو بده ،این سری خوشحال شدم که نمیرم بیرون‌ چون‌ دوست نداشتم با این قیافه‌ زشت کسی منو ببینه .

اقا عطا اومد و به خانم بزرگ‌ گفت ،گفتم سخت تر میگیره ،یکم‌ جوشونده اورد و‌ یه پماد و دارو تب بر بهم داد و‌ گفت اصلا بیرون‌ نیا سرما نباید بخوره بهت و با کسی که نگرفته رفت و امد نکنه که بقیه هم میگیرن اگه‌ نگرفته باشن .

به فرشته نگاه کرد و‌ گفت این کاملا خوب شده دیگه جوشونده نمیخواد بدین فقط غذاهای مقوی بهش بدین چون‌ خیلی ضعیف شده .

خانم بزرگ‌ گفت چشم میگم براش سوپ مقوی بزارن ،مامان تشکر کرد و‌ گفت خودم میزارم‌ همه چی هست شما زحمت نکشید .

از اون روز هر وعده غذایی خانم بزرگ‌ دستور داده بود که برامون غذا جدا و مقوی بزارن و بیارن با اینکه....

پارت شصتم

همش فکرم بهم‌ ریخته بود که ارباب منو‌ با این قیافه دیده یک هفته تو‌ خونه مونده حتی رحمانم اومد خانم بزرگ‌ نذاشت بیاد داخل گفت نمیدونیم‌ تو‌ گرفتی یا نه بهتره نری پیش شیرین از پشت شیشه با رحمان حرف زدم‌ یکی دو روز که‌ مونده شبا میرفت پیش یوسف میخوابید .

مامان گفت رحمان تو شهر خونه خریده برامون داده اجاره گفتم چقدر خوب دستش درد نکنه .

مامانم‌ گفت راستی شیرین انگار رحمان قصد ازدواج داره گفتم‌ چطور مامان از کجا میدونی گفت یچیزی از حرفاش شنیدم گفتم‌ اخ‌ جون مامان ببین کیه بریم‌ براش زن بگیریم .

گفت منکه‌ نمیتونم چیزی ازش بپرسم‌ روم‌ نمیشه گفتم‌ اه‌ مامان بپرس دیگه گفت باشه دختر چقدر عجله داری.

یک هفته ده روزی از مریضی من گذشت تا بالاخره خوب شدم

بعد این مریضی و زندانی شدن تو اتاق فقط دلم میخواست برم بیرون و تا میتونم تو عمارا تاب بخورم

به مامانم گفتم اجازه هست برم عمارت رو تاب بخورم گفت باشه برو‌ مواظب باش گم‌ نشی زودم‌ برگرد .

لباسام‌ مرتب کردم‌ و‌ رفتم تو راه برا خودم نشونه میزاشتم که‌ برگشتنی گم‌ نکنم راه اتاقمون.

کلی تو‌ حیاط دور زدم‌ لب حوض نشستم‌ و‌ برا ماهیا غذا میریختم‌ که سایه ای تو‌ اب دیدم‌ خیلی ترسیدم سریع بلند شدم و لباسام‌ مرتب کردم .

یه پسر جون گفت سلام شیرین خانم چه‌ عجب از اون‌ اتاق اومدی بیرون، میدونی چند‌ وقت منتظرم بیای بیرون ببینمت باهات حرف بزنم .

واقعا نمیدونستم چی بگم اصلا کی بو این اسم‌ منو از کجا میدونست .

ترسیدم‌ و اومدم بدوم از پشت لباسم گرفت گفت کجا ......

خـانوما من داستانو کش نمیدم واقعا...تا جایی ک در توانم باشه براتون همش پارت هارو میزارم...من تو نی نی سایت دیدم کسایی که رمان میزارن و حداقلش روزی دو یا سه پارو فقط میزارن یااینکه اون دو سه پارت رو وقتی میزارن حدود یک ساعت یا نیم ساعتی طولش میدن...اما من امروز ساعت ۴بعدازظهر تازه پارت اولو گزاشتم و تا الن که ساعت ۸:۵۰ دقیقه هست من ۶۰پارت رو برای شما گزاشتم درصورتی که اگ کس دیگه ای بود الن فقط حدود سه یا چهار پارت رو میزاشت...عشقا اینارو گفتم که فک نکنین دارم رمانو کش میدن اینطور نیست واقعا...خوب هرکسی میخاد ادامشو بزاره بگه تا فردا که خاستم بزارم ادامشو لایکش کنم تا متوجه بشه...

شبتون خوش💙

خـانوما من داستانو کش نمیدم واقعا...تا جایی ک در توانم باشه براتون همش پارت هارو میزارم...من تو نی ن ...

بخونه**

بخونه**

واقعا عالیه دستت درد نکنه منم لایک کن عزیزم💙

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺