2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 76286 بازدید | 406 پست

@سارا_کلوچه  

@پاییزبنفش  

@nasimجان  

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@magnumghol  

@سینوس  

@mary2473  

@rhz  

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

@ستارهباران  

@alwaysloved  

@اردیبهشتها‍ 

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت نود و هفتم

یک ماه از رفتن به دکتر و خوردن داروها می گذشت تا یک روز که فیروزه همراه بچه‌هاش اومد‌ یوسف براشون گوسفند قربونی کرد ذوقی که برای بچه‌های پسر عمم داشت انگار ذوقی بود که‌ برای بچه‌های خودش داشت.

چون فیروزه تنها بود تو روستا اومدن پیش مامانم تو عمارت زندگی کردن چون واقعا سخت بود دو تا بچه نارس بزرگ کردن .

از اون روز دوباره حرف و حدیث ها زیاد شد.

میومد به گوشم میرسید که ارباب بچه دوست داره ولی خانم کوچیک کلا زندگیش شده بچه‌های مردم .

هیچ‌ حرفی قلبم اتیش نزد جز حرف اینکه گفته بودن الهی مدرسش اتیش بگیره این خونه‌ نشین بشه.

قلبم شکست گفتم خدایا این ادمات چرا اینطورین من جهنم اون بچه‌های بی گناه تقصیرشون چیه .

اصلا این حرفو به یوسف نزدم تو دل خودم‌ روز شب بهش فکر میکردم و میترسیدم‌که اتفاقی بیفته برا مدرسه .

به یوسف گفتم لطفا یه نگهبان بزار برا مدرسه .

اونم قبول کرد و یکی از نگهبانای عمارت فرستاد مدرسه با خانوادش همونجام‌ زندگی کنن.

تقریبا دو سه سال از مدرسه زدن گذشته بود و همه چی خیلی خوب پیش میرفت و خیلی بچه‌ها درس یاد گرفتن یه سری هاشون‌ رفتن شهر ادامه‌ بدن یه سری هاشونم گذاشتن کنار درس خوندن رو

منم دیگه‌ خنثی شده بودم از حرفا اصلا گوشام نمیشنید دیگه هیچ‌ حرفیو.

رفت و امدم با خانم بزرگ‌ کم‌ کردم فقط یوسف میرفت بهش سر میزد و تا نصف های شب نمیذاشت بیاد پیشم بخوابه .

یواش یواش داشتم شک میکردم به یوسفم.

موقع اذان صبح بود که پاشدم برا نماز دیدم یوسف نیست گفتم حتما پیش مادرشه .

رفتم نمازم خوندم و سر سجاده بودم که یوسف با لباسهای پاره پوره و سوخته و قیافه درهم و خسته در باز کرد و خودش انداخت تو اتاق ،ترسیدم دوییدم سمتش گفتم‌ خوبی یوسف گفت اب بده فقط.

سرش بلند‌ کردم‌ و‌ اب دادم خورد گفتم بزار طبیب صدا کنم .

گفت نمیخواد الان‌ خوب میشم دود رفته تو‌ گلوم ،گفتم‌ چرا کجا بودی چیشده توروخدا حرفی بزنم نصف جون شدم .

گفت.....

پارت نود و هشتم

یوسف گفت میدونم محکمی و نمیترسی ولی نمیدونم چطور بگم .

گفتم‌ توروخدا بگو‌ گفت نصف شب بود که مردم ابادی اومدن دنبالم و رفتم مدرسه تمام‌ مدرسه‌ تو‌ اتیش داشت میسوخت هیچ‌ کسیم‌ نمیتونست کاری کنه .

زدم تو سرم و‌ گفتم میدونستم .

یوسف گفت شیرین یعنی چی از کجا میدونستی.گفتم حالا بعدا میگم بهت.

راستی مدرسه جهنم اقا ولی و خانوادش چی .

گفت بخاطر همین این وضع شدم، رفتم‌ داخل فقط تونستم وارد یکی از اتاقها بشم بیچاره ها‌ خواب بودن ،فقط تونستم‌ دخترش و‌ همسرش بیارم بیرون از اتیش خود ولی پیدا نکردم.

گفتم‌ یعنی چی ،ای خدا خودت کمکشون‌ کن .

مدرسه جهنم‌ توروخدا این‌ خانواده چیزیش نشه .

گفت دخترش حالش خوب بود که اوردم با خودم عمارت ولی خانمش اصلا خوب نبود فرستادمش شهر ببرن‌ بیمارستان ،شیرین..

گفتم جانم گفت خیلی نگرانم ،عذاب وجدان دارم گفتم چرا ایشالا که چیزی نمیشه ،مدرسه هم عیب نداره فدای سرت از نو‌ میسازیم.

گفت شیرین پاشو بپوش بریم‌ شهر ،گفتم‌ یوسف تو الان خودت اصلا وضعیتت خوب نیست شهر چی ،تو استراحت کن الان.

گفت خوبم‌ پاشو‌ لباس عوض کنیم‌ بریم‌ ،تو‌ راه بهت میگم چیشده .

اماده شدیم و رفتیم ،گفتم راستی دختر اقا ولی کجاست گفت بردم پیش مادرت و‌ گفتم‌ مراقبش باش یکم منیره خانم‌ جوشونده بده اروم‌ بشه خیلی ترسیده بود 

رفتیم شهر و یوسف مستقیم برد سمت بیمارستان ،داخل بیمارستان رحمان دیدم گفتم تو اینجا چیکار میکنی گفت زن اقا ولی رسوندم اینجا دیگه ،گفتم خوب کجاست برم‌ سربزنم بهش، گفت بردنش اتاق عمل ،گفتم اتاق عمل چرا خیلی سوختگی داشته مگه .

گفت نه خواهر بنده خدا باردار بود ماه اخرش تا رسیدیم بیمارستان بردنش اتاق عمل گفتن باید یکیشون نجات بدیم .

حالم بد شد از شنیدن حرفای رحمان همونجا داد زدم یوسف باید بانی این کارو پیدا کنی اگه اتفاقی برا این خانواده بیوفته خودم اون‌ کسی که اونجا اتیش زده اتیشش میزنم ......

پارت نود و نهم

اتش سوزی مدرسه خیلی داغونمون کرد بدتر از اون نیست شدن ولی و فوت همسرش.

جلو اتاق عمل بودم که دکتر اومد بیرون رفتم سمتش متوجه شد من همراهم رو بهم کرد گفت خدا بهتون صبر بده خواهرتون فوت شدن .

زدم تو سرم و گفتم خدایا اخه چرا دکتر بگید که دروغ گفتین .

دکتر گفت ولی از خودش یه فرشته به جا گذاشته ،میتونید برید ببینیدش.

نشستم زمین و گریه میکردم که یوسف و رحمان اومدم بالا سرم ،یوسف گفت شیرین خودت ناراحت نکن غصه نخور مطمئن باش بانی این کارو پیدا میکنم نمیزارم صاف صاف بچرخه.

رحمان گفت پاشید بریم اون طفل معصوم‌ ببینیم اجاره دادن ببریم با خودمون.

پاشدیم رفتیم سمت اتاق بچه ها فقط اجاره دادن من برم داخل اوردن یه بچه سفید و‌ خوشگل دادن بغلم گفتن اینم‌ گل پسر شما .

محکم بغلش کردم و به خودم چسبوندم و اشک می ریختم .

تو دلم گفتم خدا جون من چطور جواب این بچه میخوام بدم فردا میگه مامان بابام کجان .

پرستار که دید زیاد گریه میکنم اومد ازم‌ گرفت گفت خانم توروخدا اروم باشید این بچه گناه داره شما باید بهش ارامش بدین.

میدونم سخته ولی شما باید جای مادرش براش پر کنید.

گفتم کی میتونم ببرمش ،گفت فقط براش یه لباس و کهنه و پتو‌ بیارید تا منم ببرم واکسنش بزنن، فقط شیر خشک و شیشه هم بگیرید .

سریع اومدم بیرون و به یوسف گفتم باید برا بچه وسیله بگیریم.

رفتیم بیرون و براش چیزایی که گفته بودن خریدیم و برگشتیم بیمارستان.

پرستار بهمون گفت که امشب باید بمونه فردا ببرید .

ماهم چون هیچ‌ اطلاعاتی نداشتیم‌ گفتیم باشه.

رفتیم خونه استراحت کردیم و صبح اومدیم بچه تحویل گرفتیم.

گفتم یوسف مادرشم‌ ببریم روستا دفن‌ کنیم‌ بلاخره بزرگ‌ میشه این بچه و باید بدونه که مادر داشته .

برگشتیم عمارت زن اقا ولی دفن کردیم و من موندم و این بچه ها و کلی غم‌ و‌ غصه.

هر روز زینب بهونه مادرش میگرفت ولی چاره نبود و نمیتونستیم تو‌ این سن کم‌ بهش بگیم که مادرش مرده.

به کمک مامان احسان نگه‌ میداشتیم .

روز به روز وابستگیم‌ بهش بیشتر میشد تا.....

پارت صدم

روزای خیلی سختی پشت سر میذاشتیم.

یوسف که شب روز دنبال ولی و‌ بانی اتیش سوزی میگشت ،هروقت میومد‌ پیشم میگفت مطمئن باش پیداش میکنم نمیزارم به ریشم بخنده .

مدرسه داد بازسازی کنن ولی منکه اصلا دل دماغ رفتن اونجا نداشتم دیگه ولی خوب مجبور بودیم از نو بسازیمش چون خیلی بچه ها امیدشون‌ همون مدرسه بود.

تقریبا هفت ماه از اون حادثه میگذشت و زینب به نبود مادرش عادت کرده بود و بهم‌ میگفت خاله خیلی وابسته شده بود به من و مامانم.

احسانم که هفت ماهش بود و کلی شیطنت میکرد تازه چهار دست و پا میرفت منم واقعا مثل بچه خودم وابسته شده بودم به بچه‌ها.

یوسف بیشتر موقع ها وقتی خونه بود با احسان تو‌ حیاط دور میزدن و بازی میکردن .

هرچی احسان بزرگتر میشد خانم بزرگ‌ هم‌ بیشتر تیکه مینداخت بهم ،هی میگفت تو عرضه نداشتی برا پسرم بچه بیاری الان‌ داری بچه مردم بزرگ‌ میکنی .

بخاطر بچه غریبه خونه موندی .

خوب منکه میدونم تو بچه دار نمیشی اگه میخواستی بشی تو این چند سال یه‌ بچه میاوردی .

همه این حرفا میشنیدم ولی محکم‌تر از قبل میشودم .

پای سجاده همش از خدا میخواستم کمکم کنه بهم تحمل بده بتونم در مقابل حرفها صبر داشته باشم .

تقریبا احسان هشت ماه بود که به یوسف گفتم میشه بریم‌ شهر میخوام‌ چند روز بمونم اونجا حال و هوام‌ عوض بشه .

گفت شیرین بچه‌ها چیکار کنیم‌ اخه ،گفتم با خودم میبرم اونجا گفت تنهایی سختت میشه نگهداری ازشون میخوای مادرتم ببریم .

خوشحال شدم گفتم اره اینطور خیلی خوب میشه اونم‌ یکم حال و هواش عوض میشه .

روزی که میخواستیم بریم خانم بزرگ‌ با یه ساک‌ اومد پایین و‌ گفت من اماده ام بریم .

هممون از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم ،یوسف اومد‌ حرف بزنه که‌ گفتم عیب نداره پیر زنه حوصلش سر رفته میبریمش با خودمون دیگه.

یوسف گفت مطمئنی شیرین گفتم اره برو ساکش بگیر کمک‌ کن‌ بیاد سوار بشه.

رفتین شهر و رسیدیم خونه مستقیم رفتم تو‌ اتاق و لباس بچه‌ها عوض کردم و گفتم برم‌ ناهار بزارم که قبل من مامانم دست بکار شده بود اخه سرایدار اونجا همراه خانمش رفته بودن سفر زیارتی و‌ کسی نبود .

کمک‌ مامان ناهار اماده کردیم و اومدیم‌ بخوریم که خانم بزرگ‌ گفت .....

پارت صد و یکم

نشستیم سر سفره تا ناهار بخوریم که خانم بزرگ‌ گفت دختر بعد ظهر با من بیا میخوام‌ برم جایی .

یوسف گفت کجا من‌ خودم‌ میبرمت مادر ،شیرین نمیتونه بچه‌ها تنها بزاره .

گفت حالا خوبه بچه‌ خودت نیست انقدر هواشون داری ،یوسف گفت مادر هیچ‌ فرقی ندارن اینام انگار بچه های من هستن .

گفت خودت میمونی و من با شیرین میرم‌ زودم برمیگردم.

تعجب کردم تو‌ دلم‌ گفتم‌ خدا به خیر کنه منو‌ میخواد کجا ببره .

اصلا نفهمیدم غذا چی خوردم .

سفره جمع کردم و‌ اشپزخونه‌ مرتب کردم ،بعد ام بچه‌ها برداشتم و رفتم تو اتاق که بخوابونم ،یوسف اومد گفت شیرین چیکار میکنی میری با مادرم گفتم اره میرم نگران نباش.

گفت نمیدونم چرا دلم‌ شور میزنه نمیتونم راضی بشم تو‌ و مامانم تنها برید، گفتم‌ ای بابا بچه که نیستیم نترس حواسم‌ هست.

گفت باشه مراقب باش توروخدا اگه مامانم حرفی زد ناراحت نشیا پیر زنه زبونش شاید تلخ باشه ولی تو دلش چیزی نیست.

گفتم‌ میدونم بابا.

کنار بچه‌ها گرفتم‌ خوابیدم تقریبا یه ساعت بعد بیدار شدم‌ و اماده شدم منتظر موندم تا خانم بزرگ‌ صدام بزنه .

خانم بزرگ‌ اومد دنبالم و باهم رفتیم بیرون ،بعد کلی راه رفتن رسیدیم یه مغازه که رو درش نوشته بود عطاری.

وارد شدیم معلوم بود خانم بزرگ خوب میشناسه چون خیلی گرم با اون پیر مرد داخل مغازه سلام علیک کرد .بعد گفت حاجی عروسم اوردم پیشت یه دست به سرش بکش شاید بعد چندسال برا پسرم یه بچه اورد.

از تعجب فقط نگاه میکردم که اون حاج اقا گفت بیا بشین این دختر، با ترس رفتم‌ جلو و نشستم اومد‌ نزدیک‌ و یه صورتم نگاه کرد و بعدم پاشد یه چندتا روغن و سبزی خشک‌ شده اورد و‌ گفت دختر سواد داری برات بنویسم که‌ چیکار باید بکنی.

گفتم بله، شروع کرد نوشتن و توضیح دادن منکه کلا از کار خانم بزرگ شکه شده بودم و فقط سرم تکون‌ میدادم.

بعد یه ساعت نوشتن و توضیح دادن گفت چهل روز دیگه بیا ببینمت ،خانم بزرگ‌ گفت باشه حتما میارمش و کلی پول داد به حاج اقا و خداحافظی کرد و برگشتیم سمت خونه.

تو راه بهم گفت دختر اینا مو به مو انجام بدیا جوشونده هام بخور من مطمئنم تو کار حاجی .

گفتم چشم و رفتیم خونه تا یوسف دید گفت کجا بودین این همه وقت نگران شدم.....

پارت صد و دوم

خانم بزرگ‌ گفت نگران‌ چی یسر رفتیم بیرون اومدیم‌ دیگه .

یه هفته بود‌ که ما تو شهر بودیم و‌ خواهر یوسف برا اولین بار دیدم‌ ،اومد اون جا تا به مادرش سر بزنه .خیلی سعی کردم‌ باهاش ارتباط برقرار کنم ولی فایده نداشت همش بهم‌ قیافه نشون میداد حتی یوسفم محل نمیداد .

وقتی اون اونجا بود من اصلا نمیرفتم سمتشون و بیشتر وقتم با بچه‌ها میگذروندم ،میبردم حیاط و باهاشون بازی میکردم یوسفم کلا پیش ما بود و تنهامون نمیزاشت.

بعد دو‌ هفته دیگه میخواستیم وسیله هامون جمع کنیم‌ و برگردیم‌ عمارت که رحمان اومد .

یوسف تعجب کرد که رحمان یهو‌ اومده چون‌ رحمان کلا تو‌ مدرسه و بالا سر کارگرها بود .

تو حیاط با یوسف بودیم‌ که رحمان اومد سمتمون و‌ گفت‌ میشه یه کار برام‌ بکنید.

با تعجب گفتم خیره داداش چیشده ،یوسف گفت چی رحمان بگوک مکت میکنم خودم.

رحمان گفت میشه برید برام‌ خواستگاری مامانم اینجاست یهو‌ باهم برید ببینید اقا رضا قبول میکنه دخترش بده به من دیگه‌ خسته شدم چندسال منتظرم‌.

گفتم باشه داداش تو‌ هروقت هماهنگ کنی ما میریم.

یوسف گفت نگران نباش خودم بعله میگیرم برات رحمان جان.

رحمان گفت من خجالت میکشم شما به مامان بگید، گفتم‌ باشه فقط ادرس خونشون بده منو‌ مامان بریم جلو درشون.

اون شب قضیه عاشقی رحمان به مامان گفتم‌ مامان هی قربون صدقه رحمان میرفت و‌ میگفت ایشالا خوشبخت بشی پسرم‌ رحمانم از خجالت سرش کلا پایین بود .

رحمان بهم ادرس داد و‌ منو مامان و یوسف و احسان رفتیم و دخترها موندن پیش خانم بزرگ.

رسیدیم‌ جلو درشون از خونه زندگیشون معلوم بود وضعیت مالی خیلی خوبی دارن.

گفتم یوسف مطمئنی اینا دختر میدن به رحمان ،رحمان هیچی نداره اینا خیلی پولدارن گفت نگران نباش درستش میکنم.

در زدیم و یه اقا اومد‌ جلو در.....

خانوما این از ۶پارت 

۴پارت دیگه هم شاید ساعت ۱۰بزارم دوستان 😘💙💙💙💙

میدونی کلن رمانه چند پارته؟

عزیزم نمیدونم من    از نویسنده اصلی میپرسم میام بهت میگم

خانوما این از ۶پارت  ۴پارت دیگه هم شاید ساعت ۱۰بزارم دوستان 😘💙💙💙💙

گذاشتی منم لایک کن عزیزم 

خیلی جذابه ممنونم ازت

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊