2777
2789
عنوان

خانومای که قبل خواستگاری

288 بازدید | 11 پست

با شوهرتون بودین یا در حد آشنایی باهم حرف زدین یکی بیاد کمکم کنه بهم بگه چجور با کسی که برای آشنایی باهمیم رفتار کنم مثلا در مورد چیا باهاش حرف بزنم چقدر در روز حرف بزنم؟من بهش پیام بدم یا زنگ تورو خدا هر چی بلدین برام بگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌺پیشنهاداتی برای شناخت بیشتر در دوران قبل از ازدواج

🔴اگر در مراحل آشنایی با پسری برای ازدواج قرار دارید، حتما رفتارش را در حین عصبانیت امتحان کنید. باید از عکس العملش حین عصبانیت مطلع باشید. تا چه اندازه بر رفتار خود کنترل دارد؟ بهتر است از بیان موضوعی که ممکن است خشمش را برانگیزد، هراس نداشته باشید. اکنون از دستش دهید، بهتر است از وقتی که سال ها زندگی مشترک را بنا کرده اید.

⁉️آیا زود از کوره در می رود؟ در هنگام عصبانیت، تلاش می کند خود را کنترل کند؟ دست روی شماو یا حتی خودش بلند نمی کند؟ آیا بد دهنی نمی کند ؟

🔴قاطعیتش را به بوته آزمایش بگذارید. گاهی از او بخواهید یك تصمیم آنی بگیرد. باید مطمئن شوید، برای تصمیم گیری به فرد یا افرادی وابسته نیست و همچنین دلایلی منطقی و قابل پذیرش برای تصمیمش دارد.

🔴کاری انجام دهید که به نظرتان طرف مقابل باید قدردانی کند. مثلا یك هدیه تهیه می کنید. طرف مقابل باید، با ابراز خوشحالی از هدیه، به طور مستقیم و بی واسطه از شما قدردانی کند.

🔴هر فردی برای ابراز علاقه راهی را برمی گزیند. یك نفر به راحتی احساساتش را به زبان می آورد. فرد دیگری با انجام کارهایی که می داند طرف مقابلش دوست دارد، این کار را انجام می دهد.اما شما جز کدام دسته هستید؟

🔴اگر مایل به شنیدن عبارت های عاشقانه هستید، باید طرف مقابلتان این توانایی را داشته باشد، و اگر نه در زندگی مشترک به مشکل برخورد خواهید کرد.البته این را هم بدانید که نباید خام افرادی شوید که برای این عبارات ارزشی قائل نیستد، و راحت و فراوان از آن ها استفاده می کنند.

🔴افرادی که در بدو آشنایی ابراز علاقه شدید می کنند، خیلی قابل اعتماد نیستند. زیرا علاقه ای که از روی شناخت نباشد، ارزشی ندارد.

🔴اگر با کسی ازدواج کنید که بخواهد محدودیت های زیادی را به اسم غیرت به شما تحمیل کند، خیلی زود خسته و پشیمان خواهید شد. اگر فردی شما را از کار کردن به بهانه حضور در محیط مردانه و یا تامین آسایش تان منع می کند، از غیرتش نیست.

🔴بلکه از تعصباتی است که احتمالا، از تربیت و یا وسواس های نهادینه شده در وجودش نشئت می گیرد. اگر مدام به شما امر و نهی می کند و تنها این دلیل را دارد که به شما علاقه مند است، گول رفتارهایش را نخورید. شما در زندگی احتیاج به اعتماد دو طرفه دارید.

من بیشتر شوهره زنگ میزد یا پیام میداد خودشم صحبت میکرد

مرسی قربونت برم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
در مورد اخلاقش نظرش نسبت به پوشش و لباس اهله مسافرته یانه  بسنج ببین خسیسه یانه و... وقتی مید ...

مرسی قربونت برم 

قبل از ازدواج حتما  این موارد  رو بدونید

قربونت 

🌺پیشنهاداتی برای شناخت بیشتر در دوران قبل از ازدواج 🔴اگر در مراحل آشنایی با پسری برای ازدو ...

مرسی قربونت برم 

حواست باشه این دوره شناخته دل قلوه گرفتن برای بعده...خوب حواست باشه شخصیت واقعیتونو بهم نشون بدید ببینید میتونید تا آخر عمر باهم زندگی کنید؟

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
حواست باشه این دوره شناخته دل قلوه گرفتن برای بعده...خوب حواست باشه شخصیت واقعیتونو بهم نشون بدید بب ...

عزیزم دوس دارم رفتارم خانومانه باشه چجور صحبت کنم که بفهمه بزرگ شدم