2821
2789
عنوان

عکس پاییزی😍😍😍

632 بازدید | 8 پست

آرام شده ام مثل درختی در پاییز... 

وقتی برگ هایش را باد برده باشد. 

می پسندم پاییز را که معافم می کند از پنهان کردن دردی که در صدایم می پیچد.... اشکی که در نگاهم می چرخد... 

آخر همه می دانند سرما خورده ام.

پاییز فصل آزادی است. 

برگ ها به جای صرفا سبز بودن می توانند زرد... قرمز... قهوه ای و نارنجی بودن را انتخاب کنند. 

من و یک پاییز و یک مهر در جاده ای پر پیچ و خم از برگ های پاییزی

کمی مه و کمی بوی آتش 

چه لذتی داشت اگر تو هم کنارم بودی. 

همه برگ های تقویم را به دنبال تو شمرده ام 

برگ های سیب... 

برگ های انگور... 

پاییز اما فصل خرمالوست.... 

فصل گس تنهایی. 

سرگشته ام چو باد... 

می خواهمت بمان. 

پاییز لفظ دیگر من

دوست دارمت.... 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دخترت تو 10 ماه است گفتی؟ 

عکسشو دیدم توهم سوراخ نکردی گوششو ناراحت نیستی دیر شده؟ من 8ماهشه بخاطر کرونا نشد سوراخ کنم خیلی غصمه انگار چ کار مهمی نکردم

میگم خواهشا دور سرشو اندازه بگیرذبهم بگو و بگو دقیق متولد چه ماهی است ممنون میشم

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
شما دخترت تو 10 ماه است گفتی؟  عکسشو دیدم توهم سوراخ نکردی گوششو ناراحت نیستی دیر شده؟ من 8ماه ...

عزیزم سانتی متر ندارم وگرنه حتما واست میگرفتم 

آخ نگو منم به خاطر کرونا نبردمش طفلک هرچی هم بزرگ تر شه سخت تر میشه 

متولد آذره عزیزم

نور خواهی مستعد نور شو.... 
2824
2823
2791
2779
2792