2777
2789
عنوان

باربری دزد

163 بازدید | 3 پست

تا اخر بخونین 

بچه ها ما چند وقت پیش با ظریف بار اساس کشی کردیم بعد با اینکه وسایلامون کم بود و بوفه بزرگ و میز ناهارخوری و امثالهم رو نداشتیم یه کامیون بزرگ گفتن دیگه جا نداره و باید وانت بگیرید ماهم تعجب کردیم.چون اولین بار هم بود اساس کشی میکردیم تجربه نداشتیم وانت گرفتیم و 2 و خورده ای میلیون ازمون گرفتن بعد اومدم نظراتو خوندم دیدم با بقیم همین کارو کردن و همینو گفتن فهمیدم که دزدن😏😏یکی از اشناهامونم میگفت پشت کامیون جا ساز درست میکنن وسایل رو میدزدن یک بار اساس کشی کرده دیده چنتا از کارتناش نیست!میگن خوب هم نمیچینن که اینطوری بازم پول بگیرن

حالا میخوایم دوباره اساس کشی کنیم یه باربری خوب معرفی کنید تو تهران که وارد باشن دزد هم نباشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان. من تا حالا با ظریف بار اسباب کشی نکردم ولی واقعا از خیلیا شنیدم که اصلا کارشون خوب نیست ولی دو بار اسباب کشی خونمو دادم به ایران باربری. می تونم بگم که واقعا کارشون خوب بود و البته خیلی هم خوش اخلاق بودن. می تونین امتحان کنید ضرر نمی کنید.

اینم آدرس سایتشون:

https://iranbarbari.com/

اینم شماره تلفن هاشون:

09120358752

02128429276

من تا حالا یه بار اسباب کشی کردم اونم از خدمات باربری و اتوبار در تهران استفاده کردم واقعا راضی بودم کارگرای با تجربه و مودب داشت وسایلمم بدون اینکه بلایی سرشون بیاد جا به جا شدن پیشنهاد میدم از خدماتشون استفاده کنید قیمتشم خیلی منصفانه بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.