2777
2789
عنوان

همسایه فضول

435 بازدید | 25 پست

بچه ها من باشوهرم دعوا کردنی حتی بحث کوچیک شوهرم صداشو مندازه سرش جوری ک همسایه ها صداشو میشنون.همسایه پایینمونم خیلی فضوله هروقت صدامونو میشنوه فرداش میاد ازم مپرسه چرا دعوا مکردین.اونروز دعوا کردیم صدامونو شنیده.الان اومده بود مگف چیشده بود چرا دعوا مکردین یکم کار دارم برم کارامو بکنم بیام بشینیم بگو جیشده بود😐خیلی خجالت مکشم رودروایسی دارم چجوری بهش بفهمونم ک دوس ندارم بهش توضیح بدم.دلم نمخاد بگم چرادعوا کردم چون پیش همسایه ها تعریف مکنه

قبلنا وسط دعوای شدید ما اومدا بود پادرمیونی مگف چیشدع واینا.شوهرم درو باز کرد.من بلندگفتم بگو ب توچه .هرسری دعوا مکنیم میای مپرسی چیشدع

ولی باز حیا نداره همش ازم میپرسه.چجوری محترمانه جوابشو بدم اخه هم ناراحت نشه هم بیخیال شع

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ب شوهرت بگو فرهنگ اپارتمان نشینی نداری خونرو عوض کن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من نمیدونم ملت کی میخوان سرشونو از ماتحت هم دربیارن ،منم از همسایه امون خیلی شاکیم از طرف من کلی چرت و پرت به مادرشوهرم که اونم طبقه بالای ماست گفته دلم میخواد خفش کنم😤😤😤

هر چیز که در جستن آنی آنی!