2777
2789
عزيز تكه اى ٨٠ قشم هر شهرى بخواى بخرى سر از خداتومن در مياره بعدم مارك اليزابت هم خيلى خوبه جنسش تك ...

کلا لباس بچهگرونه عزیزم

الان مارک نکست یه تیشرت و شلوارش زیر ۸۰۰ تومن نیست

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
کلا لباس بچهگرونه عزیزم الان مارک نکست یه تیشرت و شلوارش زیر ۸۰۰ تومن نیست

اون ك اره اين اليزه هم ترك هست نرمه ٤ دست ٢٠ تكه خريدم با ٤ دست بلوز شلوار بيرونى با ٥ تا پيراهن كوچولو دخترونه از ده تومنم بيشتر شد از بس گرونى بود

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اون ك اره اين اليزه هم ترك هست نرمه ٤ دست ٢٠ تكه خريدم با ٤ دست بلوز شلوار بيرونى با ٥ تا پيراهن كوچ ...

ارزششو داره ولی...برای لباس بچه باید هزینه کرد....هم راحتی بچه مهمه هم زیبایی لباس

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
ارزششو داره ولی...برای لباس بچه باید هزینه کرد....هم راحتی بچه مهمه هم زیبایی لباس

اون ك اره ولى يچيزى ميگم شايد باورت نشه لباساى چينى خيلى خوشكلتر از لباساى ترك بودن قيمتشونم كم بود ولى خب از اون نمونه اى بودن ك لكه روشون بمونه چرك بشن راحت شسته نشن و فلان

😁تف.تو این ....... میترسم بقیشو بگم بترکم چمیدونم والا چی بگم خودت چند خریدی تا الان ؟  

۵تومن گهواره و کمد و تخت دومنظوره 

لباساش ۴ تومن یا ۵تومن

لباسشویش ۱تومن 

شوینده بهداشتی هاش با وانش و غیره ۲تومن

کالسکه و کریر ۲تومن 

اسباب بازی چندتیکه کوچک ۱تومن

تشک گاردار و نمیدونم وسایلش ۴۰۰تومن 

وکلی چیزای خرد خرد مسخره ۲تومن 

به نظر خودم اصن به چشم نمیان😐

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
۵تومن گهواره و کمد و تخت دومنظوره  لباساش ۴ تومن یا ۵تومن لباسشویش ۱تومن  شوینده بهداشت ...

خوبه که همه چیز خریدی بازم من بابام میگن ۲۰ تومن در نظر گرفتم ولی من کمد لباس نمیخوام بگیرم چون اتاقش کمد داره .نمیدونم کافیه یا نه ولی گفتم هر چی شد همون گناه دارن بنده خدا خیلی گرون شده همه چی بیشتر نمیتونن بخرن دستشونم درد نکنه

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
۵تومن گهواره و کمد و تخت دومنظوره  لباساش ۴ تومن یا ۵تومن لباسشویش ۱تومن  شوینده بهداشت ...

سلام عزیزم. 

ببخشید یه سوال داشتم. شما تخت و کمد رو جدیدا گرفتی؟ کلا 5 تومن؟ من که دیگه درمونده شدم. شهر خودمون یه جا تخت تک رو هفته قبل 4300 می گفت. الان باز برده بالاتر. اینترنتی سرچ کردم سر در گم تر شدم. یه مدل یکسان یه سایت کل سرویس تخت و کمد و...  رو زده 4500 یه سایت فقط تخت دو منظوره تنها رو زده 4200.جفتشون هم میگن جنسش ام دی اف. موندم چه کنم. اونقدر قیمت ها عجیب و غریبه هر کی هم یه چیزو بهونه میکنه. یکی دلار یکی طلا... 

شما تهران هستید؟ میشه بگید از کجا خرید کردین؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم.  ببخشید یه سوال داشتم. شما تخت و کمد رو جدیدا گرفتی؟ کلا 5 تومن؟ من که دیگه درموند ...

گلم من چندین ماه پیش خریدم الان نمیدونم قیمتش چند شده اما تخت دو منظورشو الان توی نت نگاه میکردم با روکش ضعیفترش قیمتش زیاد شده بود 

خوبه که همه چیز خریدی بازم من بابام میگن ۲۰ تومن در نظر گرفتم ولی من کمد لباس نمیخوام بگیرم چون اتاق ...

واقعا به یکباره قیمتا کشید بالا

من جوری بهشون گفتم بخرن که وسایلش به دختر و پسر ببره از قبل از آنومالیم گهواره و تخت و کالسکه و کریر و خیلی چیزاشو خریدن بهداشتیاش و مواردی که صورتی هستن رو بعد از آنومالی براش خریدن 

گلم من چندین ماه پیش خریدم الان نمیدونم قیمتش چند شده اما تخت دو منظورشو الان توی نت نگاه میکردم با ...

ممنونم عزیزم. الهی زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلتو سالم بغل کنی و زیر سایه امام زمان عزیز مون بزرگش کنی. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

اگه آن خرید میکنی من چنتا پیج تو اینستا دنبال میکنم بت معرفی کنم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿