2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام... 

عزیز شما تخت هم گرفتین یا می خواین بگیرین؟ به نظر شما به کار میاد؟ اوایل که می دونم به کار نمیاد نمی دونم بگیرم یا نه. می ترسم نگیرم بعدا نیاز شه. هر روز هم که قیمت ها بالا داره میره... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

کالسکه که نخریدم

لباس مارک کارترز عالیه...لوپیلو فک کنم باشه اونم خیلی خوبه

نکست که خیلی عالیه ولی خیلی گرونه...من‌نکست چین هم گرفتم خوب بود

کلا زیاد تو فاز مارک خاصی نباش من همینطوری دست میزنم به لباس جنسش خوب و لطیف باشه میخرم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
لباس مارك اليزه خيلى نرم و خوبه ولى خيلى هم گرونه تكه اى تقريبا ٨٠ تومن

خدایی تیکه ای ۸۰ مناسبه دیگه

ارزونتر که دیگه یه بار مصرف میشه خواهر...یا جنسش زمخت میشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

خانوما که سیسمونی خریدین  بنظرتون یه سیسمونی تقربا خوب و مناسب چند میلیون میشه متوسط باشه نه همش مارک و اینا 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خدایی تیکه ای ۸۰ مناسبه دیگه ارزونتر که دیگه یه بار مصرف میشه خواهر...یا جنسش زمخت میشه

عزيز تكه اى ٨٠ قشم هر شهرى بخواى بخرى سر از خداتومن در مياره

بعدم مارك اليزابت هم خيلى خوبه جنسش تكه اى ٥٠ بود

بعد ميگم تكه اى ٨٠ يعنى شما بابت يه روسرى كوچيك نوزادى ٨٠ ميدى؟؟بالاخره بچه ٣ تا كلاه ميخواد ٧ تا شلوار ٦ تا بلوز و...

قیمت الان رو بدم یا الان؟

😁تف.تو این ....... میترسم بقیشو بگم بترکم چمیدونم والا چی بگم خودت چند خریدی تا الان ؟ 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔