2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مثلا کنار کتلتا یه اب خورشتیم باشه  سس کتلت باشه

سس معمولی استفاده کنین  

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤

مگه کتلت هم سس داره من خودم گوجرو پووستشو میکنم حلقه حلقه میکنم بعد روغن میریزم و زیرشو کم میکنم و نمک و فلفل سیاه هم میریزم ...له له که شد کنار کتلتام میزارم عااااالی میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
مثلا کنار کتلتا یه اب خورشتیم باشه  سس کتلت باشه

من فقط گوجه سرخ میکنم

گاهی پوره میکنم گوجه رو با یه حبه سیر حسابی تفت میدم نمکو فلفل و اویشن میزنم و کمی اب میریزم چند قل بخوره

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

میتونی همون سس موشکی گوجه بزاری یا اینکه گوجه حلقه ای سرخ کنی برای کنارش

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

چند پر پیازچه یاپیاز ریزریز

خیارشور ریز

چند پر جعفری ریزریز

با کمی ماست چرب و مایونز 

خواستی چند قطره سرکه یا ابلیمو  من نمیریزم 

یه سس هم هست که باید چند دقیقه بپزی 

چند پر پیاز پند تاقارچ  تفت

یه قاشق ارد اضافه تفت 

خامه بهش اضافه کن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

والا ما گاهی پوره گوجه رو تفت میدیم توش رب میزنم ی مقدار اب میریزم جا که افتاد ابغوره یا اب لیمو میریزیم کتلتو میذارم توش چند دقیقه ای بجوشه باهاش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز