2777
2789

والا ما کنار کتلت سس کچاب و فلفل و سس تارتار  میذاریم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره عزیز دلم داره

سس قرمزوک میدونم داره باگوجه سرخ شده..ولی اینک سس براش جدادرست کنی نمیدونستم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول پیاز داغ درست کن یه دونه متوسط بعد گوجه رنده شده را بریز داخل ماهیتابه تا تفت بخوره و آبش گرفته بشه ی مقداری بعد روغن بریز نمک و فلفل یه حبه سیر رنده شده آویشن و زردچوبه و در اخر پیاز داغ رو بهش اضافه کن و یکم اب جوش بریز درشو بذار غلظت پیدا کنه 

والا ما گاهی پوره گوجه رو تفت میدیم توش رب میزنم ی مقدار اب میریزم جا که افتاد ابغوره یا اب لیمو میر ...

من تا حالا اینجوری نخوردم کتلت بعدم کتلت له میشه اگر بزاری تو سس قل بخوره 

فقط بعضی وقتا شامی کباب رو بزارم رو گوجه در حال سرخ 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مرسی عزیز دلم دست گلت درد نکنه ممنون

خواهش می کنم عزیزم 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من تا حالا اینجوری نخوردم کتلت بعدم کتلت له میشه اگر بزاری تو سس قل بخوره  فقط بعضی وقتا شامی ...

نه له نمیشه.خیلی هم خوشمزتره با برنج.ما بیشتر اینجوری میخوریم.میگیم شامی ترش

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
نه له نمیشه.خیلی هم خوشمزتره با برنج.ما بیشتر اینجوری میخوریم.میگیم شامی ترش

خوب شامی اره ولی کتلت رو نمیشه گذاشت تو مواد بعدم کتلت رو با نون و خیارشور گوجه و کاهو اینا میخورن نه با برنج 

خوب شامی اره ولی کتلت رو نمیشه گذاشت تو مواد بعدم کتلت رو با نون و خیارشور گوجه و کاهو اینا میخورن ن ...

درسته.ما هم اینجوری میخوریم ولی تو .شمال بیشتر کتلتو با برنج میخوریم.با بادمجون سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده و آب سس ترش

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
من تا حالا اینجوری نخوردم کتلت بعدم کتلت له میشه اگر بزاری تو سس قل بخوره  فقط بعضی وقتا شامی ...

واسه من له نمیشه گلم

ما شامی هم با سس درست میکنیم میگیم شامی رشتی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز