2777
2789
عنوان

همسرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 93 پست
تا به حال هیچ وقت توهین نکرده دیروز  مریض بود منم طبق معمول غر میزدم یه کلمه گفت بدم نبودا باها ...

دوست داشتی باسواد و دانشگاه رفته بود اما شعورش صفر بود

دیدم که میگما ، باسوادایی که بیشعوری توشون موج میزنه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰عزیزم ماشاءالله

مگه همه باید دانشگاه برن فک کردی همه دانشگاه رفته ها آدمن به خدا بعضیاشون هیچ بویی از انسانیت نبردن و فرهنگم زیر صفر تازه له لحاظ درسیم واقعا بعضی دانشگاه ها هیچی یاد نمیدن

من شیعم،حیدر آقامه  

خانومی شما شوهرت خیلی خوبه چرا اینقد دنبال ایراد میگردی 

ببخشید ولی حس میکنم انگار برای جدایی دنبال تایید بقیه هستی !ادم خوبیه که نمیتونی و نمیخوای جدا بشی بمون سر زندگیت 

بقیه هم شوهراشون هرچی باشن ممکنه اینارو نداشته باشن خوب بود دکتر بود ولی دوست دختر داشت اخلاق نداشت و .....

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

تاپیکاتو خوندم حس میکنم دوس دارم کرونارو باعشق بغل بگیرم متاسفم برات..

کاملا مشخصه خودتو بشددددت بالاتراز شوهرت میدونی اونم بخاطر مدرک تحصیلی 

اه اه اه چ زندگیا بیخوووود شدن

نه دیگه در این حد😂

من عمم و داییم باهم زن و شوهرن ، عمم وکیل و داییم دیپلم و کارگر مغازه ساندویچی دوتایی ام راحت دارن زندگی میکنن مشکلی ام ندارن الان ۱۷ ساله ازدواج کردن

من عمم و داییم باهم زن و شوهرن ، عمم وکیل و داییم دیپلم و کارگر مغازه ساندویچی دوتایی ام راحت دارن ز ...

خب این مشکلی نیست من خودم پزشکم نه که راننده بودن بد باشه من خودم پدرم قبلا راننده تاکسی بودن ولی ندیدم پزشکی با راننده ازدواج کنه

حلالم کنید و خدانگهدار