2777
2789
عنوان

پادرد در هفته ۱۹

628 بازدید | 13 پست

سلام تدوخدا کسی هست کمک هفته ۱۹ و از ساعت ۹ شب تا حالا پادرد وحشتناکی دارم از رون پام به سمت پایین چون کلا استراحتم و درازکش شکم رفت رو این که پاهام بدون تحرک. تروخدا اگه کسی اینجوری بوده و دلیلش درد زایمان نبوده بیاد بگه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سردی نخور خوب میشی.احتمالا امروز یا دیروز ماست خوردی یا ماهی یا یه جیزی ک طبع سرد داره.

اخه پادرد دائم؟؟نمیدونم چی خوردم اصلا.تازه الان یکم اروم شدم

طبيعيه با مشورت پزشك قرص كلسيم مصرف كن شير هم بخور  بهتر ميشه سعي كن شبا با روغن زيتون ماسا ...

کلسیم میخورم ولی شیر نه.یعنی علائم زایمان نیس؟خدایا شکرت

اخه پادرد دائم؟؟نمیدونم چی خوردم اصلا.تازه الان یکم اروم شدم

من پاهام انگار داشت میترکید از درد

ی بار ک سردی زیاد خوردم نمیتونستم تکون بدم پاهامو حتی رگ‌پام میگرفت جونم در میومد.زنجفیل خوردم‌یهویی خوب شدم..بعدش دیگه مراعاا کردم دیگه درد نداشتم.

من پاهام انگار داشت میترکید از درد ی بار ک سردی زیاد خوردم نمیتونستم تکون بدم پاهامو حتی رگ‌پام میگ ...

تو بارداری این اتفاق افتاد؟بعد واسه شماهم طولانی مدت بود و اروم نمیشد؟

کلسیم میخورم ولی شیر نه.یعنی علائم زایمان نیس؟خدایا شکرت

نه بابا علائم زايمان فقط درد پريودي شديد و خونريزي

به اين راحتيا نيست 

تازه برو الان پادرد رو شكر كن

چند هفته ديگه رگ پات ميگيره پدرت در مياد

من تو خواب ٥-٦ بار رگ پام ميگرفت فقط از دردش فرياد ميزدم

تازه اوله راهي😅😅😫😫

برو خدا خیرت بده.علائم زایمان الان؟؟😁 هنوز نیمه راهی..مونددددده تا درد زایمان برو خوش باش😁😁😁

همون دیگه میترسم زودرس باشه دوتا تجربه تلخ دارم ولی زایمان زودرس نبود بچه هامو ۵ ماهه از دست دادم اینم با کلی بدبختی گرفتم روزی یه دونه امپول انکسوپارینمیزنم فقط 

نه بابا علائم زايمان فقط درد پريودي شديد و خونريزي به اين راحتيا نيست  تازه برو الان پادرد رو ...

خیلی دعام کن خیییییلی عاجزم اینبارو واقعا نمیتونم 😭😭😭

تو بارداری این اتفاق افتاد؟بعد واسه شماهم طولانی مدت بود و اروم نمیشد؟

من تجربه م رو گفتم..کار سختی ام نیست.یکی دو روز سعی کن سردی نخوری یا اگه خوردی خرمایی جیزی بخوری ک سردی رو ببره.انشالا خوب میشی

من تجربه م رو گفتم..کار سختی ام نیست.یکی دو روز سعی کن سردی نخوری یا اگه خوردی خرمایی جیزی بخوری ک س ...

کلا گرمی میخورم از این به بعد فقط هیچی به بچم نشه