2777
2789
عنوان

قهوه ساز

2440 بازدید | 21 پست

تو خرید قهوه ساز به چی دقت کنم

یدونه دیروز دیدم فدوشنده گفت قوریش تو بار شکسته، قوریش حکم چیو داره

هم قهوه ساز داشت هم کاپوچینو 

women againt women:اینجا یاد میگیری

ینی چی حکم چیو داره؟ 

من اسپرسوساز ویداس دارم راضیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوریش حکم دم شدن قهوه رو داره دیگه  مهمه اتفاقا

میتونم مدلشو پیدا کنم،یا از مدل دیگه ای میتونم استفاده کنم؟؟

چون وقتی دم میکنه قهوه رو تو قوری تخلیه میکنه ،مثلا نمیتونم از لیوان استفاده کنم؟

women againt women:اینجا یاد میگیری

یعنی خیلی ضروریه؟؟ میتونم مدلشو پیدا کنم؟

اره میشه جاش چیز دیگه گذاشت بنظرم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

قهوه سازهایی که قوری دارند، قهوه فرانسوی براتون آماده میکنند. به این شکل که آب جوش از روی قهوه ای که روی صافی قرار گرفته رد میشه و سپس قطرات قهوه آرام آرام وارد قوری میشن  . اون قوری حکم جمع آوری قهوه رو براتون داره و البته اگر دستگاه قابلیت ش رو داشته باشه ریزشم گرم کن داره. شما ابتدا باید ببینید چه نوع قهوه ای رو دوست دارید.... متناسب با اون دستگاه بگیرید. 

من شخصا اسپرسو سازها رو ترجیح میدم. چون دوست دارم هر چند وقت یه اسپرسو بخورم و مجبور نباشم براش کافه برم. قهوه فرانسه برای کسانی مناسبه که عادت به نوشیدن قهوه هر روز دارن. که البته به نظرم یک "فرنچ پرس"'کارشو انجام میده راحت. البته نظرات فرق میکنه

میتونم مدلشو پیدا کنم،یا از مدل دیگه ای میتونم استفاده کنم؟؟ چون وقتی دم میکنه قهوه رو تو قوری تخلی ...

خیر نمیشه

هم زشت میشه

هم قوریش درش سوراخ داره که قهوه ذره ذره میریزه توش

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹