2777
2789
عنوان

بچمو دعوا کردم😭😭

7239 بازدید | 25 پست

میدونم کارم خیلی خیلی اشتباهه..

همیشه به مادرای اینجا که کوچولوهاشون دعوا میکردن میگفتم چقدر بی اعصابین مگه بچه دعوا کردن داره..

ولی خودم 😔😔

امروز دخترم خیلی شیطونی میکرد همش گریه ..نق نق میکرد منم هر جور بود ارومش میکردم ولی الان که میخواستم پوشکش کنم نمیذاشت همش میگفت نه نه..منم اعصابم خورد شد با صدای بلند گفتم اگه نذاری پوشکت کنم دیگه دوستت ندارماا..😭😭طفلی معصومم هیچی نگفت و پوشکش کردم بعدش خودم مثله چی پشیمون شدم و بغلش کردم از اون طرف شوهرم تا دید من جیغ زدم اومد اتاق دخترمو دعوا کرد گفت یاله پوشک کن..😭😭😭😭

الانم خوابه..دلم واسش کباب شد

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

مشاورا میگن نگین دوسشون ندارید توشون مسئله ساز میشه حس ترس و رهاشدگی پیدا میکنن🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوشک پول آپ بگیر پسته جان. احتیاج نیست بخوابه دنگ و فنگ نداره.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

عزیزم اشکال نداره...همه مادرا صبرشون تموم میشه عصبی میشن..ولی دیگ نگو دوستت ندارم...مطمئن باش فرشته ...

دیگه غلط بکنم بگم دوستت ندارم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

چجوریه عزیزم؟؟ دخترم ۲۲ ماهشه

پوشک شورتیه. مثل شورت وامیسه تنش میکنی .

مای بی بی پول آپ بگو ❤

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»