2777
2789
عنوان

شوهرم جاریمو کوبوند تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 72758 بازدید | 670 پست
خب خودشیفته باشی عزیزم مگه بد آدم خودشو دوست داشته باشه من همش میگم رفتم فلان جا فلانی گفت واییییی ...

خب اینکه آدم خودشو دوست داشته باشه با خودشیفته بودن فرق داره. 

در این حد رو کنم تعریف میکنم اینا خوب معمولیه خودشیفتگی نیست. 

آخه ببین خواهر شوهرم معلمه شوهرش دندون پزشکه همیشه از خودش جلو شوهرش و حتی ما به طور مستقیم تعریف میکنه. مثلا میگه احمد تو شانس آوردی من خانمت شدم. یا میگه تو همه شانس هاتو سر من خالی کردی. یا مثلا پیش ما میگه آره من حس بویاییم عالیه یا ما خانوادگی همه باتلاش و عالی هستیم.یا به عروسا ینی ما میگه شما هرچی هم باشید به ما نمی‌رسید. 

در حالیکه خیلی معمولین باباش فنی کاره مامانش خانه دار. در صورتی که ما پدر مادرمون همه تحصیل کرده. 

من اونطوری که این میگه اصلا و اصلا خوشم نمیاد چون حالت خودشیفتگی داره. ولی اینطور که شما میگین خوبه قشنگه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

از بس همیشه براش خوب بودی و مراعاتشو کردی اینجوری میکنه🤦🏻‍♀️

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من باردار بودم...خیلی رعایت کردم که اندامم بهم نخوره...حتی همسرمم تعجب میکرد انتظار داشت من ب ...

ربطی به پرخوری نداره بیشتر به ژن بستگی داره منم به خودم اول از همه اهمیت میدم ولی اینکه بخاطر شوهرم خودمو خفه کنم تا اون راضی باشه اصلا اینکار رو نمی کنم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خب اینکه آدم خودشو دوست داشته باشه با خودشیفته بودن فرق داره.  در این حد رو کنم تعریف میکنم ای ...

گل من خواهرشوهرت ازخودراضی ومغروره(خودشیفته بودن واز خودراضی بودن باهم فرق داره)من دوست ندارم جلوی بقیه این حرفارو بزنم همینکه شوهرم خوبیامو بدونه بسه من هیچوقت تلاش نکردم خودمو توی چشم خانوادش خوبه کنم همونی که هستم رو اجرا میکنم

چون تعریف جلوی بقیه اثرسوء داره وبیشتر از آدم زده میشن

ماهم یه بنده خدایی توی فامیل همسرم خیلی از خودش تعرف میکنه وهمیشه وقتی شروع میکنه به تعریف همه کلافه میشن تا جایی که شوهر خودش میگه بسه خیلی تعریف نکن ازخودت اگه خوبی داری بذار بقیه بگن نه خودت

همیشه هم ضایع میشه بنده خدا ولی درس عبرت نمیشه براش

وای خدایا نمیشه از هر فرصتی برای درس زندگی استفاده نکنید؟ یه صحنه از زندگی یه آدم رو میبینید برای کل ...

عزیزم بیست صفحه همه شوهروکوبونده بودن .خانم روتشویق کردن به قهروغیره خانمم تصمیم گرفت کلاغذای بیرون بخره بده خواستم به خودش بیاد.شایدشوهرایشون اونموقع یه ناراحتی داشته اینطوری برخورد کرده منم ازشوهره دفاع نکردم به ایشون گوشزد کردم تنبیه ی که در نظرگرفته خوب نیست 

چی میگین ؟ برج 10 وارد شد ولی توی قم بود . اواخر 10 ما کلا کار هم ول کردیم بخاطر کرونا . ینی الکی تع ...

👌اتفاقا چند وقت قبل مصاحبه یه مسئولیرو خوندم میگفتن از خیلی وقت پیش قبل ده بود یا ده دقیقشو یادم نیست میگفت ازون وقت وارد ایران شده اما با آنفولانزا اشتباه میگرفتن تا الان که متوجه شدن اونم کرونا بوده برج دوازده اپیدمی شدت گرفت نه که تازه شروع بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام شوهرم تا حالا غذا از بیرون نخریده،جز دوبار برای مهمون. یعنی خسیس؟

نه گلم.تا خودمون از مردا چیزی نخوایم. انجام نمیدن.چون مغزشون مث بچه میمون.باید اینقد بگی من از این چیز خوشم میاد تا حفظ بشن.بعدم غذای بیرون خیلیم خوب نیس.من که خودم خیال میکنم برنج مانده رو هی گرم میکنن میدین به مشتری یا جای دست😥

عزیزم شمام داری اشتباه میکنی ۲۰ کیلو اضافه وزن خیلی زیاده برا سلامتیت مضره کلن قیافه آدم بهم میخوره& ...

خودمم میدونم ولی بخاطر شیردهیم نمیتونم رژیم بگیرم

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
😏😏😏 الان افتخارم ميكنيد خيلي حركتتون زشته ادم كه خودشو نبايد ول كنه كه بگه اعتماد بنفس دارم وق ...

عزیزم ول نکردم بچه شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم سر بچه اولم بعد شیردهیم رژیم گرفتم۲۵کیلو تو دوماه ونیم کم کردم ولی باز بعد هفت سال باردارشدم وبرگشت

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

@moooh_seeen  

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱