2777
2789

خانوادم اخر هفته میخان بعد ۴ ماه بیان خونم مهمونی ...

شوهرم کلاااا مخالف مهمونی و بریز و بپاشه 

الانم از وقتی فهمیده ی ریز غررر زده و دعوای الکی راه انداخته و گفته نیان 

نمیدونم چیکار کنم 

روم نیس ب خانوادم بگم نیاین😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا یعنی چی عجب آدمیه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

خانواده خودشم نمیان؟؟

خونوادت چند روز میمونن مگه؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

فقط ی شب  چرا اونا میان

وا چه غلطا

برای یه شب اینطور میکنه

بهش رو نده بگو خونوادمن قدمش رو تخم چشمات

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مشکل با خانوادت چیه؟؟؟  البته کاری ندارم کلا کارش درست نیست که در خونش به روی خانوادت باز نباش ...

میگه مشکلی ندارم ولی نیان بهونه های الکی ☹☹

عزیزم ما شهرستانیم منطقمون زرد اعلام شده 

همه اصول بهداشتیم رعایت میکنیم 

از خونوادم مطمعنم 

شما که شوهرتو میشناختی قبلن به خانوادت اخلاق شوهرتو میگفتی.

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن