راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من ۵ ماهه دیگه س سال تمام میشه ک اخرین دکترم تشخیص هورمونی ارثی داد از اولشم موهای پرپشتی نداشتم کف سرم دیده میشه قشنگ ریده ب قیافم . فروردین ماه نوبت دکترم بود ک دیگه دکترم وق نمیده
دکتر با ی سوال ازم تشخیص هورمونی ارثی داد ک تو خانوادت چه کسی کچله گفتم دادشم ریزش مو گرفته و درمان نمیشه دوتا دایی دارم ک بالای ۴۵ سالگی طاسی گرفتن ی دوره قرص جلوگیری داد بعدش دیگه نوبت ویزت نداد منشیش برم ادامه بدم
من اول یک موهای لخت وخیلی بلندداشتم موهایی ک انگار اتوی خدایی بودن🤧 می شینم پای عکسام گریه میکنم سن ...
منمموهام لختی مادزادی بود .. اما ب خاطر این لختی کم پشت ب نظر میرسید و درواقع کم پشت هم بود نسبت ب بقیه فامیلامون..بعد زایمان دومم ریزش گرفتم ک خسته شدم از توی همه چی مو درمیاد بارها رفته دهن بچم عق زده ب زور درش اوردم خیلی ریزش شدیدی هست و نازکتر شده و درناکتر بچم ی لحظه میکشه فریادم میره رو هوا شکننده شده الان ی دکتر جدید رفتم ی ماه نشده اون ویتامین داد گفتم دکتر قبلیم تشخیص هورمونی داده ادمه ی اونو نسخه بده قبول نکرد