2777
2789
عنوان

ریزش مو

518 بازدید | 33 پست

سلام کسی بوده توی این دنیا ریزش موی هورمونی داشته باشه واماخوب شده باشه اعتمادبنفس ندارم 

بهترین موهاروداشتم الان باهیچی حالم خوب نمیشه هیچی نه پول نه کادو نه دنیارو 

خسته شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۵ ماهه دیگه س سال تمام میشه ک اخرین دکترم تشخیص هورمونی ارثی داد از اولشم موهای پرپشتی نداشتم کف سرم دیده میشه قشنگ ریده ب قیافم . فروردین ماه نوبت دکترم بود ک دیگه دکترم وق نمیده 

دکتر با ی سوال ازم تشخیص هورمونی ارثی داد ک تو خانوادت چه کسی کچله گفتم دادشم ریزش مو گرفته و درمان نمیشه دوتا دایی دارم ک بالای ۴۵ سالگی طاسی گرفتن ی دوره قرص جلوگیری داد بعدش دیگه نوبت ویزت نداد منشیش برم ادامه بدم

من ۵ ماهه دیگه س سال تمام میشه ک اخرین دکترم تشخیص هورمونی ارثی داد از اولشم موهای پرپشتی نداشتم کف ...

من اول یک موهای لخت وخیلی بلندداشتم موهایی ک انگار اتوی خدایی بودن🤧 می شینم پای عکسام گریه میکنم سنی ندارم برای این همه سختی

دکتر با ی سوال ازم تشخیص هورمونی ارثی داد ک تو خانوادت چه کسی کچله گفتم دادشم ریزش مو گرفته و درمان ...

ما کسیونداریم ⁦☹️⁩🤧من پرولاکتینم وتیرویدمه کدوم ازمایشته دکتردیگه ای نرفتی؟

من اول یک موهای لخت وخیلی بلندداشتم موهایی ک انگار اتوی خدایی بودن🤧 می شینم پای عکسام گریه میکنم سن ...

منم‌موهام لختی مادزادی بود .. اما ب خاطر این لختی کم پشت ب نظر میرسید و درواقع کم پشت هم بود نسبت ب بقیه فامیلامون..بعد زایمان دومم ریزش گرفتم ک خسته شدم از توی همه چی مو درمیاد بارها رفته دهن بچم عق زده ب زور درش اوردم خیلی ریزش شدیدی هست و نازکتر شده و درناکتر بچم ی لحظه میکشه فریادم میره رو هوا شکننده شده الان ی دکتر جدید رفتم ی ماه نشده اون ویتامین داد گفتم دکتر قبلیم تشخیص هورمونی داده ادمه ی اونو نسخه بده قبول نکرد

ما کسیونداریم ⁦☹️⁩🤧من پرولاکتینم وتیرویدمه کدوم ازمایشته دکتردیگه ای نرفتی؟

من از مایشهای روتینم از همون بعد زایمانم هم خوب بود باز پارسال دوباز از دادم منفی بود تیروعید ندادم ولی از هورمون گف نمیخواد بدی