2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 33 پست
ازهورمونی بایدبدی من همیشه هورمونی میدم

اتفاقا ب دکتر قبلیم گفتم گف نمیخواد بدی تو تلویزیون دکتری میگف ازمایش هورمون نشون نمیده ولی گیرنده های ریشه مو مشکل دارند هر چند ازمایش همورمون منفی باشه ولی ریشه مو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مگه دکتر نرفتی؟ دکتر چی برات تجویز کرد؟ روزی چند تار میریزه حدودا؟

دوتاقرصن ک می خورم یکیشوکم کرده ویک نصفی ریزشم بدترشد قبلش بهتربودم اونوکم کرده داغون شدم

باشه عشقم'استرس نداشته باش فقط

مرسی🤩🥰😍یک ساله هربار خودموشادمی گیرم جلوبقیه خوددارم اماته دلم می بازم خیلی خسته شدم ب موهای همه غبطه می خورم کسی بودم ک همه عاشق موهاش بودن الان می پوشونم خجالت میکشم بدون روسری 

مرسی🤩🥰😍یک ساله هربار خودموشادمی گیرم جلوبقیه خوددارم اماته دلم می بازم خیلی خسته شدم ب موهای همه ...

میفهممت'خودمم ۳ سال ریزش داشتم'ولی با ورزش و رفع استرس از بین رفت

همسرم:جان منی به مختصر❤
میفهممت'خودمم ۳ سال ریزش داشتم'ولی با ورزش و رفع استرس از بین رفت

غه پس میدونی چقدرسخته من ورزش نمیکنم اصلاخیلی تنبلم⁦☹️⁩مشکل توچی بود؟میدونی الان ک دیگه کسی باحجاب نیست وقتی موهای بقیه رومی بینم دلم هزارتیکه میشه بچه بودم بی مادرشدم الانم اینجوری دلم شکسته حاضرم بمیرم اما ادامه ندم

غه پس میدونی چقدرسخته من ورزش نمیکنم اصلاخیلی تنبلم⁦☹️⁩مشکل توچی بود؟میدونی الان ک دیگه کسی باحجاب ن ...

دقیقا حرفاتو حس میکنم'چون تجربه کردم خودم'من دلیل ریزش موهام تنبلی تخمدان و ریزش مو مردانه بود'بیشتر فرق سرم خالی شده بود'ولی دکتر بهم محلول لامینین داد'ورزشم کردم'استرسم دفع کردم'خیلی بهتر شدم'البته بدون تجویز پزشکت نری این محلولو بخری

دقیقا حرفاتو حس میکنم'چون تجربه کردم خودم'من دلیل ریزش موهام تنبلی تخمدان و ریزش مو مردانه بود'بیشتر ...

نه گلم چیزی الکی نمی خرم ⁦☹️⁩من اصلاحسودنیستم ب موهای قبلاهم غبطه می خورم⁦☹️⁩دیگه هیچی شادم نمی کنه تواین دنیا هیچی ⁦☹️⁩گاهی میگم زودبمیرم بعدمیگم باباومامانم گناه دارن 

نه گلم چیزی الکی نمی خرم ⁦☹️⁩من اصلاحسودنیستم ب موهای قبلاهم غبطه می خورم⁦☹️⁩دیگه هیچی شادم نمی کنه ...

از این فکرا نکن'تهش کاشت مو دیگه'

دختـــــــــــــــــررررررر بزنمت اخه ؟؟ معلومه ک درمون میشه وقتی از اول موهات عالی بوده این خودش یه امید فوق العاده بزرگه که میتونی دوباره مث اول بشی. یادت نره موهای ادم یه شبه نریختن که یه شبه درست شن خییییلیییی صبر و حوصله میخواد.

تو فکرکن من چی بگم که از بدو تولد کم مو و مو نازک بودم و هیییییچ درمانی هم براش نیس باید تارک دنیا شم ؟؟ اصصصصصصصلا من الوجوه !! خدا یه یه عالم نعنت دیگه داده حالا اینم یه فکری براش کرد 

پس امیدوار باش و ابدا غصه نخور .