2777
2789
عنوان

تهمت؟

207 بازدید | 13 پست

اگر کسی اینجا تو این تاپیکهای بحث مذهبی، به شما بگه:" به نظر میرسه که تو نماز رو ناپاک میدونی " ، این تهمته؟

صبح یک نفر تو تاپیکش به من اینجوری گفت، من از صبح فکرم درگیرشه‌.

اون خانم وقتی دید من چقدر ناراحت شدم، تو تاپیکش گفت اگر ناراحتت کردم عذر میخوام.

اما من واقعا از فکرش در نمیام.

به عنوان مثال تصور کنید شما کسی باشید که حجاب معمولی دارید، مانتو و روسری و ...، بعد یکی از راه برسه و بهتون بگه: به نظر میرسه تو بدت نمیاد مردها تن لختت رو ببینند و بهشون حال بدی!  

شما چه حالی بهتون دست میده؟

بعد  بهتون بگه: اگه ناراحتت کردم معذرت میخوام.

شما به همین راحتی دلتون باها صاف میشه و حلالش میکنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا برام مهم نیست !!!

بعد جواب می دم کافر همه رو به کیش خود پندارد!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

باید یاد بگیری به حرف هرکسی توجه نکنی و فقط بگذری.نظر ماها مهم نیست تو باید سعی کنی بی توجه باشی نسبت به حرف دیگران مخصوصا کسایی که اصلا نمیشناسیشون.اینطور خودت فقط اذیت میشی

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

نه تهمت نیست عزیزم

«به نظر میرسه که تو نماز رو ناپاک میدونی» خیلی فرق داره با مثالی که زدی!

این جمله در حد سوال اعتقادی معمولیه که با لحن غضب آلود پرسیده شده

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

امیدوارم بتونم مثل شماها سعه صدر داشته باشم.

اما واقعا  این حرف، اذیتم کرد.

چون جواب قانع کننده ای هم ندادند که چطور  در مورد من، به این نتیجه رسیدند‌.

یه تاپبک زدند که چرا نماز نمیخونید.

و گفتند که میخوام امر به معروف کنند.

من گفتم: فکر نکنم امر به معروف اینجوری باشه که از ملت بپرسیم: تو چرا نماز نمیخونی، و بعد امر به معروفش کنیم.

و ایشون این کامنت من رو ریپلای کردند و این حرف رو زدند.