2777
2789

مهندس های کامپیوتر یاکسایی که آشنایی هایی دراین زمینه هادارن خواهشا راهنمایی کنید

رشته های کامپیوتر باگرایش های

سخت افزار،رایانش نرم،علوم کامپیوتر

نرم افزار،فناوری اطلاعات،آی تی 

وبقیه گرایش ها،اینا چه فرقی باهم دارن؟کدومشون کاربردی تره؟کدوم رشته ساده تره؟کدوم درآمدزاتر؟

راستی رشته برنامه نویسی کامپیوتر داریم؟اسمش چیه ؟

توی ایران نرم افزار از همه بهتر و کاربردی تره. برای مهاجرت هم کامپیوتر خیلی خوبه و مثلا در کانادا تنها رشته ای از مهندسی هاست که نیاز به تبدیل مدرک نداره (با همون مدرک ایران می تونید کار کنید). برنامه نویسی به صورت خاص توی مهندسی های کامپیوتر نیست و خودتون باید یادش بگیرید ولی برای همه گرایش ها کاربرد داره و مهمه. دو تا واحد برنامه نویسی در دانشگاه تدریس میشه ولی برای اینکه برنامه نویس حرفه ای باشید خودتون باید خیلی مطالعه کنید.

اگر به حل مساله و منطق علاقه دارید، رشته بی نظیریه ولی اگر خوشتون نمیاد، کسل کننده است.

آقا هستم 🍁 WLF

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رشته کامپیوتر دنبال ای تی و کد نویسی و برنامه نویسی باشید فقط

اینده تمام مشاغل به هنر دیجیتال مارکتینگ و سئو هست که فقط بچه های کامپیوتر اشنا هستن بهش

مشاور کسب و کار سایت کنکور کلوپ

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
توی ایران نرم افزار از همه بهتر و کاربردی تره. برای مهاجرت هم کامپیوتر خیلی خوبه و مثلا در کانادا تن ...

شما خودتون دراین رشته مطالعه داشتید؟بصورت همزمان بایک رشته دیگر میشه خوندش؟دردانشگاه پیام نور

کدوم گرایش کاربردیه و درآمدزاتر؟درگرایش نرم افزار چه چیزهایی روآموزش میدن؟

کی گفته فقط بچه های کامپیوتر آشنا هستن؟ من چند ساله کارم همینه    

برای کسیکه رشته دانشگاهی میخواد بخونه گفتم

وگرنه اصلا دانشگاه رفتن رو برای این کار قبول ندارم

تخصص و مهارت رو بیرون یاد بگیره ادم بهتره

تو رشته کامپیوتر دنبال ای تی و کد نویسی و برنامه نویسی باشید فقط اینده تمام مشاغل به هنر دیجیتال ما ...

ممنون ازراهنمایی شما

خیلی شنیدم از کسایی که کامپیوتر خوندن میگن تودانشگاه چیزهای کاربردی یاد نمیدن و فقط یه سری درسهای الکی.واون برنامه نویسی و... فقط درکلاسهای خارج از دانشگاه تدریس میشه .ازگرایش های بالا که گفتم کدومشون بنظر شما کاربردی ودرامدزاست؟وفرقشون چیه؟

کی گفته فقط بچه های کامپیوتر آشنا هستن؟ من چند ساله کارم همینه    

یک دیجیتال مارکتر و سئو کار حتما باید به کدنویسی واقف باشه تا کارهای خودشو بتونه خودش بکنه و به کس دیگه احتیاج نداشته باشه

برای حرفه ای کار کردن باید تخصص داشت و تجربه برای یک کار حرفه ای کافی نیست

شما خودتون دراین رشته مطالعه داشتید؟بصورت همزمان بایک رشته دیگر میشه خوندش؟دردانشگاه پیام نور کدوم ...

نه با یک رشته دیگه قاطیش نکنید. خودش به قدری گسترده است که وقتی برای بقیه چیزها نمی مونه. از طرفی برای اینکه در این بازار حرفی برای گفتن داشته باشید باید خیلی مسلط باشید روی زمینه ای که میخواهید کار کنید.

من با پیام نور آشنا نیستم. توی نرم افزار کمی الکترونیک می خونید، منطق و جبر بول، الگوریتم و ساختارهای زبان های برنامه نویسی، ساختمان داده ها، بانک اطلاعاتی، ذخیره و بازیابی اطلاعات، مهندسی اینترنت، گرافیک کامپیوتری، برنامه نویسی و مواردی از این قبیل.

آقا هستم 🍁 WLF
نه با یک رشته دیگه قاطیش نکنید. خودش به قدری گسترده است که وقتی برای بقیه چیزها نمی مونه. از طرفی بر ...

رشته سخت افزار یا آی تی چطور؟

خیلی علاقه دارم درزمینه کامپیوتر درگرایش خاصی به تخصص برسم .

ازدوستان شنیدم دردانشگاه مطالبی که آموزش میدن اصطلاحا منسوخ شده اند ودردنیای خارج ازدانشگاه بدرد کار ودرآمد نمیخوره

درسته؟

ممنون ازراهنمایی شما خیلی شنیدم از کسایی که کامپیوتر خوندن میگن تودانشگاه چیزهای کاربردی یاد نمیدن ...

گرایش ای تی از بقیه بهتره چون در مورد تجارت الکترونیک هست

منتها در کنارش باید دوره های برنامه نویسی حرفه ای و دیجیتال مارکتینگ رو خارج دانشگاه همزمان یاد بگیرید

مشاور کسب و کار سایت کنکور کلوپ

ممنون ازراهنمایی شما خیلی شنیدم از کسایی که کامپیوتر خوندن میگن تودانشگاه چیزهای کاربردی یاد نمیدن ...

حرفشون در حالت کلی درسته. اما!

یک امای بزرگ داره.

شما برای اینکه وارد بازار کار بشید میتونید حتی یکی دوتا کلاس برنامه نویسی متفرقه برید و کار هم پیدا بکنید. ولی از یک جایی به بعد، کسی که دید مهندسی به مسایل نداشته باشه کارش لنگ میزنه. توی دانشگاه درس بدردبخوری نمیگن ولی سرنخ بهتون میدن که بعدا بدونید دنبال چی بگردید. مثال بزنم، کسی که برنامه نویسی و کار با بانک اطلاعاتی رو بصورت تجربی یاد گرفته باشه، همینطوری یک برنامه می نویسه که کار هم می کنه. ولی کسی که ساختار ذخیره سازی اطلاعات روی بانک اطلاعاتی رو در دانشگاه یاد گرفته باشه (و خودش هم در این زمینه مطالعه کرده باشه) میدونه باید طوری این برنامه رو بنویسه که اگر زمانی بجای ۱۰۰ کاربر، ۱۰۰ هزار کاربر خواستن از اون برنامه استفاده کنن مشکلی پیش نیاد.

اگر در دانشگاه این دید مهندسی رو پیدا نکرده باشید، بعدا خودتون باید برید و یادشون بگیرید و خیلی اوقات مشکل اینه که نمیدونید باید دنبال چه چیزی بگردید. در دانشگاه این سر خط ها رو بهتون میدن (ولی همونطوری که گفتید، فقط با آموزشهای دانشگاه نمیشه پول درآورد!)

آقا هستم 🍁 WLF