2777
2789
عنوان

درباره رشته کامپیوتر سوال دارم برا دانشگاه رفتن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 8571 بازدید | 21 پست
رشته سخت افزار یا آی تی چطور؟ خیلی علاقه دارم درزمینه کامپیوتر درگرایش خاصی به تخصص برسم . ازدوستا ...

آی تی رو نمیشناسم. زمان ما فقط نرم افزار بود و سخت افزار. سخت افزار رشته خیلی سخت تریه نسبت به نرم افزار و در ایران هم بازار کاری نداره (عملا باید کار نرم افزاری کنید).

آقا هستم 🍁 WLF
حرفشون در حالت کلی درسته. اما! یک امای بزرگ داره. شما برای اینکه وارد بازار کار بشید میتونید حتی ی ...

ممنون از راهنمایی های خوبتون

سوالی پیش اومد دوباره مزاحمتون میشم 

شرمنده🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرایش ای تی از بقیه بهتره چون در مورد تجارت الکترونیک هست منتها در کنارش باید دوره های برنامه نویسی ...

ممنون از راهنمایی های خوبتون

سوالی پیش اومد دوباره مزاحمتون میشم 

شرمنده🙏🙏

ممنون از راهنمایی های خوبتون سوالی پیش اومد دوباره مزاحمتون میشم  شرمنده🙏🙏

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

حتما در حد سوادم پاسخ میدم خدمتتون

مشاور کسب و کار سایت کنکور کلوپ

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
آی تی رو نمیشناسم. زمان ما فقط نرم افزار بود و سخت افزار. سخت افزار رشته خیلی سخت تریه نسبت به نرم ا ...

عذر میخوام یه سوالی برام پیش اومد

درباره تفاوت علوم کامپیوتر ومهندسی کامپیوتر راهنمایی میکنید؟

علوم رو شنیدم به رشته ریاضی کاربردی خیلی ربط داره؟چی میخونن تواین رشته؟چطور باریاضی قاطیش میکنن؟

مهندسی چیا میخونن؟

اون برنامه نویسی که فرمودین درکدوم رشته فراگرفته میشه؟

عذر میخوام یه سوالی برام پیش اومد درباره تفاوت علوم کامپیوتر ومهندسی کامپیوتر راهنمایی میکنید؟ علو ...

چیزی که در ایران تدریس میشد، سخت افزار بود و نرم افزار. آی تی و بقیه مواردی که گفتید رشته های تازه تاسیس هستند و من در موردشون چیزی نمی دونم. اما اونی که کمک می کنه شما روی نرم افزار مسلط باشید، مهندسی نرم افزار هست و در دنیا هم به عنوان software engineer میشناسنش.

برنامه نویسی رو هم در سخت افزار و هم در نرم افزار میخونید. ولی ساختارهای نرم افزاری کامپیوتر (از قبیل بانک اطلاعاتی، ذخیره و بازیابی اطلاعات و مواردی از این قبیل که خیلی هم مهم هستند)‌ در مهندسی نرم افزار ارائه میشه.

ریاضیاتی که در مهندسی نرم افزار و سخت افزار تدریس میشه، فقط باید پاس کنید بره. در عمل و در دنیای واقعی بجز چهار عمل اصلی ریاضی نقشی در کامپیوتر نداره (بجز ریاضیات گسسته و جبر بول).

آقا هستم 🍁 WLF