2777
2789
عنوان

حال آدمو بهم میزنن....🤢🤢😡😡😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
عزیزم؛ این چه طرزِ حرف زدنه؟؟؟!!!

غروب اولین روز پاییز هیشکی اعصاب نداره 😢🙄

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور یک دختر نیست منظور جنسیته واقعا چرا متوجه نمیشین؟؟ مثلا میگن دختر است دیگر  شما با ا ...

دختر است دیگر یعنی قبول کن دختر خنگ دست و پا چلفتی 

مردا از زن با اعتماد به نفس خوششون میاد نه خنگ گافیه باور و پذیرش خنگ بودن جنس زن در مردها نهادینه بشه چه وضعی بشه خانواده

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
آفرین که متوجه هستی اینها هنر جنگ نرم که میخواد جنس زن رو تحقیر کنه روی سرکوب اعتماد به نفسش کار کن ...

دقیقاااا 

دائما هم تو جک ها میگن دختر است دیگر 

یا جنسیت رو مسخره میکنن و هزار تای دیگه 

تو همین تاپیک میبینی چقدددر یسری خودحقیر بینی دارن بعد چطور میشه از پسر ها توقع احترام داشت؟؟!

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
دقیقاااا  دائما هم تو جک ها میگن دختر است دیگر  یا جنسیت رو مسخره میکنن و هزار تای دیگه& ...

همه اینها بخاطر آشنا نبودن از سواد رسانه ای و اکثریت کاربران مجازی بیسواد مجازی هستن و بدون اختیار و هوشیاری خودشونو میندازن تو ورطه سقوط از سمت مجازی 

همه اینها بخاطر آشنا نبودن از سواد رسانه ای و اکثریت کاربران مجازی بیسواد مجازی هستن و بدون اختیار و ...

دقیقا ...متاسفانه اکثرا اینطورند

سواد رسانه ای و مجازی  همینجاها بدرد میخوره 

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

کسی که در آخر زمان سواد رسانه ای نداشته باشه هلاک میشه این رو بدونید بفهمید درک کنید.

توصیه های عجیب و غلط از مجازی به هم ندین همو به اشتباه نندازین فردا روز قیامت اگر کسی با راهنمایی شما به راه غلط بره یا زندگیش نابود بشه پای شما گیر به خدا قسم پای شما گیر 

هر پیامی رو لایک نکنید هر پیامی رو فوروارد نکنید روی سواد رسانه ایتون کار کنید تا نجات از مهلکه پیدا کنید.

دقیقا ...متاسفانه اکثرا اینطورند  سواد رسانه ای و مجازی  همینجاها بدرد میخوره

من عقیده دارم گوشی که دستم میتونه اسلحه باشه یا خودمو بکشه یا دیگری رو بکشه اگر بلد نباشم این اسلحه هم خودمو هم دیگری رو باهم میکشه.

والاااا این طرز حرف زدنش خودش یه جور زن ستیزیِ... همیشه هم اینجور افراد با این طرز حرف زدنشون میگن م ...

😂😂😂😂وااای

درمورد پسرا هم میگن باید ناراحت شن؟؟!!!!! 

کجا تو کدوم جک میگن پسره پسر است دیگر 😳😳

درکتون نمیکنم..!!!

😂😂😂😂وااای

خانم باسواد

شما اول سواد رسانه بودین بعد دست و پا در آوردین

بهت گفتم درمورد پسرا هم از این جوکا میگن جوابی نداشتی بدی🤣

سعی کن از این به بعد با همجنسات مؤدبانه‌تر صحبت کنی عسل،

شب خوش👋

🖤

خانم باسواد شما اول سواد رسانه بودین بعد دست و پا در آوردین بهت گفتم درمورد پسرا هم از این جوکا می ...

اگه یکم نگاه کنی میبینی جواب دادم 🤣🤣🤣🤣

شما ندیدی تقصیر ما نیستا !!!!!

شما تعداد اونا رو با تعداد تحقیر دخترا مقایسه میکنی؟!!!

در ضمن من کجای تاپیکم گفتم مشکلی با تحقیر پسرا نیست؟؟

من اصلا صحبتی با تحقیر پسرا کردم؟!!

مطمئنا از نظر هر ادم عاقلی هردو کار احمقانه ایه ولی اینجا داریم راجب تحقیر دخترا که تعدادشون بیشتره و خیلیا حمایت میکنن صحبت میکنیم!!!