2777
2789
عنوان

حال آدمو بهم میزنن....🤢🤢😡😡😒😒

278 بازدید | 34 پست

دیدین اینستاگرام و تلگرام و... همه جا پر شده از جک هایی که توش دختر هارو مسخره میکنن و کند ذهن تعریفشون میکنن؟؟

چقددددر این جک ها عادی شده!!

و از همه شون بدتر اون دسته دختر هایی که زیر این جور پست ها کامنت خنده وتایید و مسخره کردن اون دختره میذارن😐😐😐واقعا حاااال آدمو بهم میزنن 🤢🤢چقددددر ی آدم میتونه خود تحقیر ی داشته باشه

واقعا چطور میتونید وقتی دارن جنسیتتون رو تحقیر میکنن تایید کنید و بخندین و بدتر تحقیر کنین؟؟کجا بزرگ شدین مگه؟!!!....

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

🤷⁦🚶‍♀️⁩

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم ولی حال اظهار نظر ندارم

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
ارام باش عزیزم🤚🏻

اعصابم خورده😑

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
به نظرم یه منعطف باشیم... شوخیه دیگه...

تا وقتی امثال شما میان تحقیر کردن جنسیت رو شوخی جلوه میدن توقعی از پسرا نمیشه داشت....

آفرین که متوجه هستی

اینها هنر جنگ نرم که میخواد جنس زن رو تحقیر کنه روی سرکوب اعتماد به نفسش کار کنه در جامعه ای که زنان خنگ تصور بشن و اعتماد به نفس نداشته باشن نمیتونن از پس مسئولیت های خودشون همسری مادری بربیان.

ی سیاستمدار کثیف امریکایی گفته بود برای اینکه ایران رو نابود کنیم در وهله اول باید جنس زن رو به لجن بکشیم.

الان می بینیم که بعضی زن ها واقعا به لجن کشیده شدن و متوجه نیستن بازیچه دست دشمنن و فردا روز یک نسل رو تخریب می کنن.کافیه زن از نقش خودش کنار بکشه یا خودشو باور نکنه 

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
تا وقتی امثال شما میان تحقیر کردن جنسیت رو شوخی جلوه میدن توقعی از پسرا نمیشه داشت....

عزیزم؛ این چه طرزِ حرف زدنه؟؟؟!!!

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
واااا   درمورد پسرا هم جوک میذارن تاحالا ندیدم هیچ پسری اینجوری بی جنبه بازی در بیاره و ناراحت ...

منظور یک دختر نیست منظور جنسیته واقعا چرا متوجه نمیشین؟؟

مثلا میگن دختر است دیگر 

شما با این مشکل ندارین!!

ولی پسرا رو هم خیلی مسخره میکننا

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘