2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی😔😔😔

702 بازدید | 29 پست

هر ماه پستام شد لانه گزینی ولی بازم وقت پریودی که میشه لک که میبینم میام تاپیک میزنم

هر ماه دو روز قبل پری لک میبینم بعد پری میشم معمولا هم ۳۰ روزس دورم

اینماه اقدامم خیلی زیاد بود فکر کردم باردارم دیگه 

از ۲۶  دوره عصرش لک بینی دارم ببخشید رونوار نمیاد ولی دستمال میکشم ترشح همراه با خون بعضی وقتا قهواه ای بعضی وقنا صورتی الان روز ۲۹ دوره هستم بی بی زدم منفی شد 

منتظر پری باشم یا به خودم امیدواری بدم ؟

منم همیشه لکه بینی داشتم ولی ماهی که باردار شدم اصلا لک خدیدم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم ان شاءالله که بارداری ، ولی فقط میدونم اگه منتظر علائم باشی و استرس داشته باشی قدرت بارداری نصف میشه ، اکثر اونایی که باردار شدن ، یک ماه مثلا رفتن مسافرت یا اصلا توجه نکردن یهو دیدن باردارن

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
فداتشم ان شاءالله که بارداری ، ولی فقط میدونم اگه منتظر علائم باشی و استرس داشته باشی قدرت بارداری ن ...

هر ماه میگم دیگه بی خیالم ولی نمی شه که نمیشه از استرس پا درد میگیرم

تا امروز میگفتم باردارم ولی بی بی منفی امروز حالمو گرفته 

بی بی که هنوز زوده منم منتظرم امروز روز نهم انتقالمه انشاالله هردومون مامان میشیم  

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
منتظر پری باش ،من دو روز قبل از موعد بی بی میزدم منفی میشد دیگه قیدشو میزدم بار آخر مثبت شد فرداش رف ...

انشالله کوچولوتو سالم بغل بگیری و خانوادت همیشه شادو پر ارامش باشه