2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 29 پست
هر ماه میگم دیگه بی خیالم ولی نمی شه که نمیشه از استرس پا درد میگیرم

فداتشم منم تو اقدامم هنوز پریود نشدم ولی بیخیال نشستم چون استرس خیلی تاثیر داره روی تخمک گذاری و باروری

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم منم تو اقدامم هنوز پریود نشدم ولی بیخیال نشستم چون استرس خیلی تاثیر داره روی تخمک گذاری و بار ...

ماه ۶ اقدامم

قبلا هفته ای یه بار اقدام میکردم این ماه خیلی اقدام داشتم شاید ۷ ۸ بار پشت هم ولی ....

ماه ۶ اقدامم قبلا هفته ای یه بار اقدام میکردم این ماه خیلی اقدام داشتم شاید ۷ ۸ بار پشت هم ولی ....

من ۷ ساله ازدواج کردم از اولشم جلوگیری نداشتم 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
ماه ۶ اقدامم قبلا هفته ای یه بار اقدام میکردم این ماه خیلی اقدام داشتم شاید ۷ ۸ بار پشت هم ولی ....

عزیزم بیا یک ماه اصلا توجه نکن و بعد از پریودت یک روز در میان اقدام کن ، ببخشید حالت سجده خیلی توی باروری تاثیر گذاره چون حرکت اسپرم ها رو سریعتر میکنه دکترم گفت بهم

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
انشالله کوچولوتو سالم بغل بگیری و خانوادت همیشه شادو پر ارامش باشه

قربونت عزیزم . انشاالله به زودی زود باردار بشی نگران نباش من زمانی فهمیدم باردارم که قرار بود پریود بشم برم آزمایش ذخیره تخمدان بدم ..

پریود شدم  دلم خیلی گرفت

نه دلت نگیره این ماه هم یه فرصت دیگه داری ..از شب ۸ تا آخر یک شب درمیون رابطه داشته باش انشاالله باردار میشی از جات هم بلند نشو بزار یه نیم ساعت بگذره انشاالله بارداری