2777
2789
عنوان

اقدامی های 99 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 66777 بازدید | 11470 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب،شاید اینکه میگه بچه می خوایم چکار،فقط به خاطر این باشه که من غصه نخورم

همه میگن منتظر نباشید ک استرس بهتون وارد نشه زود باردار شید ولی بخدا ماها فقط همو درک میکنیم ک چقد سخته انتظار

[QUOTE=156438167]من 35 سالم بود ازدواج کردم یکسال و خورده ای بعد از ازدواجم اقدام رو شروع کردیم الان دیگه دارم به 3 ...

اصلا ناامید نباش. خواهر شوهرم تو سن 46 سالگی سومین بچه ش بدنیا اومد. اونم 14 سال بچه دار نمیشد. اما الان سه تا دختر داره

ی سوال دگ بچه ها لتروزول رو ب کیا میدن اصن باید دکتر بده؟ نمیشه منم بخورم؟

امممم خب فکر کنم واسه تنبلی تخمدان من دکترم برام نوشت و اینکه فکر نکنم اگر مشکلی نباشه نباید بخورید 

همه میگن منتظر نباشید ک استرس بهتون وارد نشه زود باردار شید ولی بخدا ماها فقط همو درک میکنیم ک چقد س ...

درسته اما بازم باید صبور و اروم بود نمیدونم ولی همه میگن استرس و فکر خیال راجبش مانع تشکیل لقاح میشه 

[QUOTE=156438167]من 35 سالم بود ازدواج کردم یکسال و خورده ای بعد از ازدواجم اقدام رو شروع کردیم الان ...

سلام عزیزم

من دیروز رفتم دکتر

بهت گفته بودم که دکترم رو عوض کردم

گفت همه چیزت عالیه

تعجب کرد که چرا تا الان باردار نشدم

گفت فقط یه مشکل ممکنه باشه که باردار نمیشی

ممکنه ژنتیک اسپرم همسرت مشکل داشته باشه

اونم اصلا آزمایش بده نیست

همه میگن منتظر نباشید ک استرس بهتون وارد نشه زود باردار شید ولی بخدا ماها فقط همو درک میکنیم ک چقد س ...

منم همینو میگم

برای منی که دو ساله دارم اقدام میکنم

و هر ماه هم منتظرم ببینم چی میشه؟

مگه میشه آدم بهش فکر نکنه؟