2777
2789
عنوان

اقدامی های 99 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 66774 بازدید | 11470 پست
تو تازه اول راهی عزیزم خوش به حالت ایشالله به زودی صاحب نی نی میشی من نزدیک 39 هستم

انشالله همچینین شما عزیز دل دلسرد نشو من خالم اولین بچشو ۴۱ سالگی ب دنیا اورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳ سالمه ۴ ماه ۵ ساله ازدواج کردیم چن سالگی ازدواج کردی ک دو ساله اقدامی ؟

17 سالگی ازدواج کردم از اولم بچه دوست داشتم دلم میخواست اختلاف سنیم با بچم کم باشه اما همسرم قبول نمیکرد اقدامای نامنظم داشتیم خداروشکر الان خودشم دوست دارع اگر خدا بخواد این ماه دکتر برام لتروزول نوشت 

بنظرم مردا حسادت میکنن فکر میکنن محبت و توجه شما فقط به سمت نوزادتون میره 

حالا شوهر من برعکس دیشب میگف دگ نمیتونم صبر کنم خیلی دوس دارم زودتر باباشم منم استرس گرفتم بدتر خداکنه این ماه باردار باشم

نه عزیزم نگران نباش اینطوری فکر نکن من مادرایی دیدم که از شمام بزرگتر بودن از شیرینیای بچه به همسرت ...

خودش نه اینکه بچه دوست نداشته باشه

اتفاقا خیلی دوس داره

ولی میگه بارداری برای تو خطر داره

یا اینکه چون توی این دو سال باردار نشدم،میگه ولش کن دیگه

اگه می خواست بشه تا حالا شده بود

17 سالگی ازدواج کردم از اولم بچه دوست داشتم دلم میخواست اختلاف سنیم با بچم کم باشه اما همسرم قبول نم ...

خوشبخت باشید الهی امپول اچ سی جی استفاده نکردی تاحالا؟

خوبه خداروشکر سنت کمه وقت زیاده 

خودش نه اینکه بچه دوست نداشته باشه اتفاقا خیلی دوس داره ولی میگه بارداری برای تو خطر داره یا اینک ...

عزیز جان خوشحال باش خداروشکر ک اینجوری میگ میخاد دل تو اروم باشه و استرس نداشته باشی

خودش نه اینکه بچه دوست نداشته باشه اتفاقا خیلی دوس داره ولی میگه بارداری برای تو خطر داره یا اینک ...

نه ناامیدی که درست نیست من مطمئنم خدا تو بهترین زمان هدیتو میده تو به سوپرایز کردن اقاتون فکر کن 😍😍😍💪

خوشبخت باشید الهی امپول اچ سی جی استفاده نکردی تاحالا؟ خوبه خداروشکر سنت کمه وقت زیاده 

نه استفاده نکردم من خیلی استرس میگیرم تو همه مسائل واسه همینم پریودام جابهجا میشد