2777
2789
عنوان

اقدامی های 99 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 66778 بازدید | 11470 پست
منم همینو میگم برای منی که دو ساله دارم اقدام میکنم و هر ماه هم منتظرم ببینم چی میشه؟ مگه میشه آد ...

میشه باید بتونیم یه دوستی میگفت وقتی اقدام میکنی به بارداری فکر نکن فقط به این فکر کن که لذت ببری میگفت بیخیالی معجزه میکنه بد نیست امتحانش کنیم 

آخه همینجوریشم شوهر من میگه بچه می خوایم چکار؟ میگه تو دیوونه ای الان داریم راحت زندگی میکنیم ولی ...

اون از ته دل اینو نمیگه مطمئن باش شوهرمنم وقتی تو اقدام بودمو نتیجه نمیگرفتم میگف بچه اصلا دوس ندارم وتنها خودت واسم بسی ولی میدونستم اونطور میگف که دلم نشکنه حالا که باردارم خیلی بیصبر شده که زود بهمن ماه بشه قند تو دلش آب میشه وقتی عکسای سونو رو میبینه

ایشالاه همتون تجربه میکنین حس خوب مامان بودنو

امیدتون بخدا باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون از ته دل اینو نمیگه مطمئن باش شوهرمنم وقتی تو اقدام بودمو نتیجه نمیگرفتم میگف بچه اصلا دوس ندارم ...

فدات شم عزیزم

برای منم دعا کن

ایشالله بچت رو سالم بغل بگیری

و خوشحالیت چند برابر بشه

توکل به خدا این ماه اصلا دیگه نمی خوام بهش فکر کنم

منم این ماه که دکتر برام لتروزول نوشت دقیقا زمان تخمک گذاریم یک هفته مهمان داشتم اما دیگ تک و توک اقدام کردم دوازده مهر موعدمه فعلا منتظرم 

فدات شم عزیزم برای منم دعا کن ایشالله بچت رو سالم بغل بگیری و خوشحالیت چند برابر بشه

مرسی گلم 

ایشالاه 

حتما دعات میکنم ایشالاه خدا بحق امام حسین خیلی زود به خواستت برسونه و طعم شیرین مامان بودنو بچشی 

ایشالاه همه منتظرا خیلی زود دامنشون سبز 

سلام عزیزم من دیروز رفتم دکتر بهت گفته بودم که دکترم رو عوض کردم گفت همه چیزت عالیه تعجب کرد که ...

خدا رو شکر که مشکلی نداشتی- خب باید از دوستان تو تایپیک کمک بگیریم تا نقشه ای بکشیم و شوهرت راضی شه بره آزمایش.شاید علتی که نمیره میترسه ثابت بشه خدای نکرده مشکل از اون باشه. فعلا بهش گیر نده .یکی دو روز دیگه با زبون مهربونانه ازش بخواه برین آزمایش بدین و مستقیم بهش نگو که دکتر گفته ممکنه مشکل از شوهر باشه. بهش بگو برا خودت هم آزمایش نوشته که بعدا باید انجام بدی

همه میگن منتظر نباشید ک استرس بهتون وارد نشه زود باردار شید ولی بخدا ماها فقط همو درک میکنیم ک چقد س ...

واقعا درست میگن منم 13ماه اقدام بودم همش استرس داشتم ولی بعد که کلا بیخیال شدمو به بچه فک نمیکردم گرفت

واقعا درست میگن منم 13ماه اقدام بودم همش استرس داشتم ولی بعد که کلا بیخیال شدمو به بچه فک نمیکردم گر ...

خب دیگ بفرمایید 😄😄البته اگر مشکلات زندگی بزارع من استرس نگیرم