2777
2789
من تصمیم داشتم امسال کنکور هنر بدم کارگردانی روزانه بیارم

من نمیدونم اگر رفتی انشالله موفق بشی . حالا بچه ها چی میگین برم یا نه؟ حسابداری بهتره یا کارگردانی . حسابداری دلم خیلی راضی نیست یعنی بهش دو دلم .  اصفهان هم میخوام برم بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دارای ایده پردازی و خلاقیت و آفرینش هستی ، حتما به دنبال کارگردانی برو .. 

خب آدم خلاقی هستم . تخیلاتم خوبه . دارم برای رمان نویسی هم تلاش میکنم . اهل کتاب خوندن هستم . فیلم  زیاد میبینم . کلا هم در هنر خوبم

اگر دارای ایده پردازی و خلاقیت و آفرینش هستی ، حتما به دنبال کارگردانی برو .. 

کار براش پیدا میشه . میخوام اصفهان درسش رو بخونم . میگند اصفهان هم در هنر خوبند . دیگه اطلاعی ندارم

کار براش پیدا میشه . میخوام اصفهان درسش رو بخونم . میگند اصفهان هم در هنر خوبند . دیگه اطلاعی ندارم

کار زیاده ، اول باید از فیلم کوتاه و دستیاری فیلم بلند شروع کنی..  از اصفهان اطلاعی ندارم

کار زیاده ، اول باید از فیلم کوتاه و دستیاری فیلم بلند شروع کنی..  از اصفهان اطلاعی ندارم

بله درسته دوستم چند ترم رفت شده دستیار کارگردان همش مشغوله  . اشکالی نداره مرسییییی😖

شغل پر جنب جوش دوست دارم از شغل های کسل کننده و آزاد بدم میاد . مثل روانشناسی فقط پشت میزی . و حرف م ...

اخی عزیز دلم سردرگمی چقدر 

البته حق بهت میدم ادم نمیدونه چکار کنه چون صحبت اینده ات هست 

منم تا ۲۳ سالگی دانشگاه نرفتم هیچرشته ای دوست نداشتم انسانی بودم ولی بعدش برای شغل مورد نظرم تصمیممو گرفتم 

چه شغلی دوست داری همه ی جوانبشو درنظر بگیر استعدادت علاقت مهمه عزیز دلم. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شغل پر جنب جوش دوست دارم از شغل های کسل کننده و آزاد بدم میاد . مثل روانشناسی فقط پشت میزی . و حرف م ...

عزیزم چرا میگی سنم میره بالا ن بابا فکر نمیکنم سنیم داشته باشی 

ولی یک خانم متاهل ۳۰ ساله میگفت من عاشق پزشکی ام ولی دیره حالا اگه بخونم موقع فارق التحصیلی چهل و خورده ای سالم میشه 

بهش گفتن شما به هر حال به سن چهل و خورده ای سال میرسی دوست داری اون موقع یک خانم ۴۰ ساله ی خانه دار با حسرت باشی یا یک خانم چهل ساله ی دکتر ؟

من تو دانشگاه کلی همکلاسی ۴۰.. ۵۰ ساله داشتم برای رسیدن ب ارزوهات تلاش کن 

چند تا رشته ی مد نظرتو بنویس روی کاغذ موقعیت اجتماعی کلاس کاری درامد علاقه و استعدادت همه رو بسنج و یکدومو انتخاب کن 

فقط چند تا درسایی ک درصدش رو باید بالا بزنی و مهمه  انتخاب کن  تمرکز کن حسابی بخون و تست بزن اول کتاب یه دور بخون نکته هاشو بنویس بعد از تمام شدن کتاب تستاشو بزن 

ان شالله ک موفق باشی دوست گلم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من تصمیم داشتم امسال کنکور هنر بدم کارگردانی روزانه بیارم

سلام عزیزم

میشه لطفا راهنمایی بفرماییید

برای منابع رشته سینما

مهمترین کتاب ها که باید خونده شه 

یا سایت و موسسسه ای که گزیده و تست زدنش موثر باشه ممنون

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
من نمیدونم اگر رفتی انشالله موفق بشی . حالا بچه ها چی میگین برم یا نه؟ حسابداری بهتره یا کارگردانی . ...

سلام الان اخرش چی رفتی چیکار کردی تونستی به جایی دست پیدا کنی منم رشتم انسانیه ولی رشته کسل کنننده ای هست کارگردانی و رشته های هنری دوست دارم اگه تونستی به جایی راه پیدا کنی منم راهنمایی کن

من رشتم سینماست و ۱۸ ساله دارم حرفه ای کار میکنم، بستگی به خودت و علاقه و استعدادت داره و همچنین روا ...

میشه ی خواهش ازت کنم بیای پی وی تلگرامم چند تا سوال بپرسم ازت؟؟؟؟

من به شدتتت علاقه دارم ب کارگردانی ولی کنکور تجربی نوشتم ب اجبار از طریق کنکور تجربی میشه رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من رشتم سینماست و ۱۸ ساله دارم حرفه ای کار میکنم، بستگی به خودت و علاقه و استعدادت داره و همچنین روا ...

میشه لطفا بگید دانشگاه‌ چه رشته ای و چه دانشگاهی درس خوندید؟ با چه رتبه ای؟ 

و اینکه تنها راه موفقیت تو این راه دانشگاه رفتنه؟ نمیشه دوره های کارگدانی رو‌گذروند و بعد تجربی وارد اینکار شد و موفق بود؟