❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رشتم سینماست و ۱۸ ساله دارم حرفه ای کار میکنم، بستگی به خودت و علاقه و استعدادت داره و همچنین روابط عمومی، بسیار رشته سختی هست کارگردانی ، باید دلی کار کنی و همچنین مدیر موفقی باشی
شغل پر جنب جوش دوست دارم از شغل های کسل کننده و آزاد بدم میاد . مثل روانشناسی فقط پشت میزی . و حرف میزنی . حسابداری شاید خوب باشه اما به نظرم این هم کسل کنندست . رفتم لیست رشته های هنر دیدم کارگردانی بهترشونه 😖 دلم بیمارستان میخواست ۴ سال نتونستم دیگه کنکور نمیدم عمرم هدر رفت سنم داره بالا میره و الات نه دانشگاه نه سرکاری هیچی . نمیدونم آیندم چی میشه
من رشتم سینماست و ۱۸ ساله دارم حرفه ای کار میکنم، بستگی به خودت و علاقه و استعدادت داره و همچنین روا ...
خب من . در کارهام های سخت و حساسم . اگر یکی بهم بگه اینو برام انجام بده . سعی میکنم به خوبی انجامش بدم . و تا کارم تمام نشه دست نمیکشم . شغلم برام مهمه . من اینطوری ام علاقه به کار های جنب و جوش دارم . کاری که فقط بشینم بنویسم و بدم متنفرم مخصوصا کار های آزاد . حالا چی میگی . رشته هنر چی برمکارگردان خوبه کار توی فیلم برداری رو دوست دارم