2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 80 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه امروز دوتا بی بی چک گذلشتم ددباره مطمئن شم گه پررنگتر بشه دیدم کلا منفی بود

حالا ینی ماه بعد میخوای ای وی اف کنید ؟

میگم کاش ۳ ماه اگنوگل مصرف میکردی

و از روز دوم‌ پریودیت کلومیفن ۱۰ تا شب ۹ 

خیلی موثر 

فارس. وراوی...❤❤❤
مرسی از انرژی مثبتت ولی دیگه خسته شدم از بتای منفی ناانیدی😭😭

توکل کن به خودش 

خودتم بزن به بیخیالی 

یه حدیث هست از امام رضا هست که میگن وقتی بود و نبود یه چیزی برات زیاد فرق نکنه(بسپری دست خود خدا) خدا اونو بهت میده ... 

😍😍😍😍😍

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
حالا ینی ماه بعد میخوای ای وی اف کنید ؟ میگم کاش ۳ ماه اگنوگل مصرف میکردی و از روز دوم‌ پریو ...

یبار آی وی اف کردم جواب نگرفتم دوباره از اول شروع کردم تو اینوچندسال خیلی کارا کردم جواب نگرفتم حتی با آی یو آی ومیکرو اونوقت اینا می خواد جواب بده می دونید مشکل ما دوتایی من یکم وضعیتم بهترشده ولی شوهرم حرکت اسپرم خوبش صفره مگر لینکه با معجزه طبیعی حامله بشم وابنکه بخاطر بارداری خارج رحم یدونه لوله دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
توکل کن به خودش  خودتم بزن به بیخیالی  یه حدیث هست از امام رضا هست که میگن وقتی بود و نب ...

کاش بی بی چک نمیزدم بی خیال بودم حودمو داشتم آماده می کردم واسه پریود که برم عکس رنگی وبذم انتقال ولی چون داریم خونمونو بازسازی می کنیم یکم کار اینا کردم دیدم زیرشگمم درد می گیره ترسیدم گفتم نکنه حامله باشم بیفته رفتم بی بی چک زدم دیدم بله هاله داره خوشحال شدم دیگه به هیچی سعی کردم دست نزنم تا مطمئن شم که اینطوریشد

کاش بی بی چک نمیزدم بی خیال بودم حودمو داشتم آماده می کردم واسه پریود که برم عکس رنگی وبذم انتقال ول ...

حالا آز بده خواهرم خیالت جمع میشه حداقلش که ... به نتیجش فکرنکن ... تو کار خودتو بکن ...

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
خودمم نمی دونمم فعلا بهم ریخته بخاطر تخمک کشی

تو سیکل میکرویی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

حالا آز بده خواهرم خیالت جمع میشه حداقلش که ... به نتیجش فکرنکن ... تو کار خودتو بکن ...

دیگه بی خیالش شدم تا پریود بشم مرسی عزیزم

ازبس تلقین میکنی همون میشه  اعتماد ب نفستو بالا بگیر و باخودت تکرار کن بارداری تا کائنات اطاعت ...

تا دیروز می گفتم امروز خورد تو ذوقم